Κιμ Καρντάσιαν: Η 28χρονη έδωσε χιλιάδες δολάρια για να μοιάσει στην πληθωρική τηλεπερσόνα – Αντέχετε να δείτε το αποτέλεσμα; (ΦΩΤΟ)

Κιμ Καρντάσιαν: Η 28χρονη έδωσε χιλιάδες δολάρια για να μοιάσει στην πληθωρική τηλεπερσόνα - Αντέχετε να δείτε το αποτέλεσμα; (ΦΩΤΟ)

Αναλογίες που ξεχειλίζουν

Η Κιμ Καρντάσιαν αποτελεί πρότυπο ομορφιάς -και όχι μόνο- για πολλές γυναίκες, ενώ δεν είναι λίγες οι φαν της που έχουν επενδύσει πολλά χρήματα, προκείμενου να μοιάσουν στη διάσημη τηλεπερσόνα.

Στα 28 της χρόνια, η Ashten Empire, έχει επενδύσει πάνω από 40 χιλιάδες δολάρια προκειμένου να μοιάσει στο είδωλό της, την 41χρονη τηλεπερσόνα. Η δική της προσπάθεια είναι από τις πιο πετυχημένες, μιας και η εμφάνιση του μοντέλου, πλησιάζει περισσότερο από κάθε άλλη, αυτή της Καρντάσιαν.

Ο σκοπός της Ashten είναι να γίνει όσο περισσότερο διάσημη γίνεται και να κερδίσει πολλά χρήματα προσποιούμενη την -πλέον- σωσία της, όπως την αποκαλούν τα διεθνή μέσα.

Οι διάφορες χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, όπως η αυτή στο στήθος και η ανόρθωση των γλουτών, έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά θεραπειών, όπως τα fillers, το μπότοξ και πολλές άλλες παρόμοιες διαδικασίες.

Σε δηλώσεις της στη Sun, η 28χρονη, πως αποφάσισε να βγάλει με αυτόν τον τρόπο χρήματα, αφού πείστηκε από την ιστορία ενός σωσία του Κλιντ Ίστγουντ, ο οποίος μάλιστα, την ενθάρρυνε να το κάνει.

Μόνο η πλαστική στήθους της κόστισε περίπου 14.000 δολάρια, αυξάνοντας κατά πολύ το μέγεθός του. Το ίδιο ποσό επένδυσε και για μια ρινοπλαστική, μετά την οποία απέκτησε μία εντελώς διαφορετική μύτη, από εκείνη που είχε.

«Από τα τέλη της εφηβείας μου, οι άνθρωποι μου έλεγαν ότι έχω εκπληκτική ομοιότητα με την Κιμ Καρντάσιαν. Είναι μια σύγκριση που ακούω σχεδόν καθημερινά όταν βγαίνω στον δρόμο. Και η αλήθεια είναι ότι, αν κοιτάξετε τις φωτογραφίες μας από το μωρό ή την εφηβεία, έχουμε πολλές ομοιότητες. Οι γονείς μας προέρχονται επίσης από παρόμοιο εθνικό υπόβαθρο, γεγονός που θα μπορούσε να εξηγήσει την ομοιότητά μας» είπε στη Sun.

Η Ashten Empire ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο γυμναστικής μέχρι να την προσεγγίσει γνωστό πρακτορείο ταλέντων. Της ζήτησαν να κάνει κασκαντέρ για την Καρντάσιαν, μεταξύ των οποίων, περιλαμβάνονταν εμφανίσεις σε εκδηλώσεις και συναυλίες.

Τέλος, πολλοί παπαράτσι έχουν παραδεχτεί ότι την έχουν μπερδέψει με την Καρντάσιαν, πριν αυξήσει τόσο πολύ το μέγεθος στο στήθος της, αφού τώρα είναι πια εμφανής η διαφορά τους λόγω αυτού.

Τόσο η ομοιότητά της με την διασημότερη και πιο περιζήτητη τηλεπερσόνα στον κόσμο, όσο και οι συνεχώς αυξανόμενοι ακόλουθοί της στα social media, έκαναν την Ashten Empire, να γίνει «επαγγελματίας σωσίας» της Κιμ Καρντάσιαν. Όπως ήταν αναμενόμενο, τόσο η φήμη του ονόματός της, όσο και η περιουσία της, έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις.

Οι ακόλουθοί της στο Instagram ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο και αναμένεται να αυξηθούν ραγδαία, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της.