Ντάρια Μπόνταρ: Η εντυπωσιακή ρεπόρτερ της Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ποζάρει με μαγιό και προκαλεί πανικό (ΦΩΤΟ)

Ντάρια Μπόνταρ: Η εντυπωσιακή ρεπόρτερ της Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ποζάρει με μαγιό και προκαλεί πανικό (ΦΩΤΟ)

Αναλογίες που εντυπωσιάζουν

H πανέμορφη Ντάρια Μπόνταρ γεννήθηκε το 2001 στο Κίεβο. Αγαπά με πάθος την πατρίδα της, την Ουκρανία. Μάλιστα, όταν η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία ξεκίνησε τον αγώνα της μέσω του ποδοσφαίρου γνωστοποιώντας τι κάνουν οι Ρώσοι στην πατρίδα της.

Ο γάμος με τον Βαλερί Μπόνταρ

Είναι παντρεμένη με τον διεθνή Ουκρανό αμυντικό, τον Βαλερί Μπόνταρ, ο οποίος προέρχεται από την Ακαδημία της Σαχτάρ και τα τελευταία χρόνια παίζει στην πρώτη ομάδα της με επιτυχία.

Ταξιδεύει μαζί με την Σαχτάρ σε όλα τα μέρη του κόσμου και έχει επισκεφτεί κορυφαία γήπεδα της Ευρώπης. Η Ουκρανή ξεκίνησε ως μοντέλο, ακολούθησε καριέρα influencer αλλά την κέρδισε η δημοσιογραφία. Δηλώνει επίσης χορεύτρια και λατρεύει να γνωρίσει νέα μέρη και νέες γεύσεις.

Ντάρια Μπόνταρ: Η εντυπωσιακή ρεπόρτερ της Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ποζάρει με μαγιό και προκαλεί πανικό (ΦΩΤΟ) Ντάρια Μπόνταρ: Η εντυπωσιακή ρεπόρτερ της Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ποζάρει με μαγιό και προκαλεί πανικό (ΦΩΤΟ) Ντάρια Μπόνταρ: Η εντυπωσιακή ρεπόρτερ της Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ποζάρει με μαγιό και προκαλεί πανικό (ΦΩΤΟ) Ντάρια Μπόνταρ: Η εντυπωσιακή ρεπόρτερ της Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ποζάρει με μαγιό και προκαλεί πανικό (ΦΩΤΟ)

Από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας της θεωρεί τη συνέντευξη που πήρε από τον Ζοσέ Μουρίνιο στο περιθώριο του αγώνα της Σαχτάρ με την Ρόμα στην πρωτεύουσα της Ιταλίας.