Όταν η Στέλλα Γιαμπουρά είχε ποζάρει ως σέξι σερβιτόρα – Με εσώρουχα πάνω σε μπάρα (ΦΩΤΟ)

Όταν η Στέλλα Γιαμπουρά είχε ποζάρει ως σέξι σερβιτόρα - Με εσώρουχα πάνω σε μπάρα (ΦΩΤΟ)

Στο μακρινό 2011

Πριν από πολλά χρόνια, η Στέλλα Γιαμπουρά είχε κάνει μια από τις πιο σέξι φωτογραφίσεις της για το περιοδικό Esquire.

Τότε, η ηθοποιός και μοντέλο είχε ποζάρει ως σερβιτόρα, φορώντας εσώρουχα και ψηλές γόβες.

Όταν η Στέλλα Γιαμπουρά είχε ποζάρει ως σέξι σερβιτόρα - Με εσώρουχα πάνω σε μπάρα (ΦΩΤΟ)

Η Στέλλα Γιαμπουρά έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, μόλις στα 14 της χρόνια. Τότε, επιλέχθηκε από τον σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα επεισόδιο της σειράς «Ταύρος με Τοξότη». Εκεί συμπρωταγωνίστησε μαζί με τον Γιάννη Βούρο, τη Πέγκυ Σταθακοπούλου και τη Μαρία Ιωαννίδου. Μετά τη συμμετοχή της στη σειρά ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό ενώ άρχισε να εργάζεται και ως μοντέλο.Όταν η Στέλλα Γιαμπουρά είχε ποζάρει ως σέξι σερβιτόρα - Με εσώρουχα πάνω σε μπάρα (ΦΩΤΟ)

Το 2000, δήλωσε μέσω του πρακτορείου της συμμετοχή στα «Καλλιστεία του ANT1» όπου κατέκτησε τον τίτλο Μις Γιάνγκ 2000. Μετά τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία, δέχτηκε πρόταση από τον Μανούσο Μανουσάκη για ένα από τους βασικούς ρόλους στην κωμική σειρά «Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο». Τελικά έπαιξε στη σειρά τη σεζόν 2001-2002, ενώ την ίδια περίοδο έλαβε ξανά μέρος στα «Καλλιστεία» όπου κέρδισε τον τίτλο Β’ Σταρ Ελλάς 2002. Στη συνέχεια ξεκίνησε τις σπουδές στο αντικείμενο της υποκριτικής στη Δραματική Σχολή της Μαίρης Βογιατζή – Τράγκα, απ’ όπου αποφοίτησε τρία χρόνια μετά.

Όταν η Στέλλα Γιαμπουρά είχε ποζάρει ως σέξι σερβιτόρα - Με εσώρουχα πάνω σε μπάρα (ΦΩΤΟ)

Όταν η Στέλλα Γιαμπουρά είχε ποζάρει ως σέξι σερβιτόρα - Με εσώρουχα πάνω σε μπάρα (ΦΩΤΟ)

Από το 2003 μέχρι το 2005 ήταν μέρος του καστ της κωμικής σειράς «Ελλάς το μεγαλείο σου», όπου έπαιξε μαζί με τον Κώστα Κόκλα, τον Δημήτρη Μαυρόπουλο, την Υρώ Μανέ, τη Ζώγια Σεβαστιανού και άλλους. Τη σεζόν 2005-2006 έπαιξε μαζί με τον Γιάννη Βούρο και τη Πέγκυ Σταθακοπούλου στην κωμική σειρά «Και sera sera» ενώ συμμετείχε και σε ένα επεισόδιο της σειράς «Το Κόκκινο Δωμάτιο». Τη περίοδο 2006-2007 συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο στην αστυνομική σειρά «10η εντολή», λαμβάνοντας μέρος σε 7 συνολικά ιστορίες. Από το 2007 μέχρι το 2009 έπαιξε στην καθημερινή σειρά του Mega Channel, «Μια στιγμή δυο ζωές». Τη σεζόν 2008-2009 υποδύθηκε μία τραγουδίστρια στη μαύρη κωμωδία «Μαύρα Μεσάνυχτα» σε σκηνοθεσία Πάνου Κοκκινόπουλου. Το 2011, έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στη σειρά ταινιών «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» υποδυόμενη μία από τις μαθήτριες του θρυλικού λυκείου της ταινίας. Το 2015, έλαβε μέρος σε τρεις κινηματογραφικές παραγωγές: «Οι Γαμπροί της Ευτυχίας», «Λύσσα κακιά» και «Ουζερί Τσιτσάνης».

Το 2015 υπήρξε συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Αυτιά στο τηλεπαιχνίδι «Bingo» στην κυπριακή τηλεόραση. Τη σεζόν 2015-2016 παρουσίασε τη στήλη beauty στο τηλεοπτικό magazino «Join Us» στον ΣΚΑΪ, ενώ την ίδια περίοδο παρουσίαζε την ψυχαγωγική εκπομπή «X in the city» στο ίδιο κανάλι. Τη σεζόν 2016-2017 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά «Προδοσίες» στον ΣΚΑΪ ενώ παρουσίαζε και την εκπομπή υγείας «Beautiful Life» στο ίδιο κανάλι.