Η μητέρα της Καρολίνας έκανε τηλεφωνική παρέμβαση σε εκπομπή – «Οσα ακούστηκαν είναι ψέματα» (VIDEO)

Η μητέρα της Καρολίνας έκανε τηλεφωνική παρέμβαση σε εκπομπή - «Οσα ακούστηκαν είναι ψέματα» (VIDEO)

Η παρέμβαση της μητέρας της Καρολίνας

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου έκανε η μητέρα της Καρολίνας. Η κυρία Ζωή, που εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, θέλησε να επέμβει στον «αέρα» για να αποκαταστήσει την αλήθεια γύρω από τα γεγονότα.

Η μητέρα της Καρολίνας φαίνεται πως ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα στενό φιλικό πρόσωπο του Μπο στην πρωινή εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο ΟΡΕΝ.

«Παρακολούθησα την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και ειπώθηκαν εκεί κάποια αναληθή πράγματα από φίλους του Μπο. Με πείραξαν, βέβαια, δεν ισχύουν κάτι τέτοια. Ουδέποτε εγώ παρακάλεσα τον Μπο στη δεύτερη ψηφοφορία της κόρης μου να την υποστηρίξει» δήλωσε αρχικά η μητέρα της Καρολίνας.




«Ήταν ήδη τελειωμένη η ιστορία αυτή και από θέμα Survivor και από θέμα σχέσης. Δεν είχα λόγους να αναφερθώ στον Μπο. Αυτό με πείραξε, οι αναλήθειες. Δεν μίλησα καθόλου μαζί του. Η τελευταία μου επικοινωνία μαζί του ήταν όταν παρέλαβα το αυτοκίνητο της Καρολίνας και του είπα: έλα να πάμε για έναν καφέ να σε γνωρίσω» πρόσθεσε στη συνέχεια η κυρία Ζωή.

Η κυρία Ζωή επιβεβαίωσε την κοινή συνάντηση των δύο ζευγαριών (Καρολίνα-Μπο, Σάκης-Μαριαλένα) στο Λουτράκι, ωστόσο υποστήριξε πως δεν είχε γνωστοποιηθεί κάποια σχέση. «Ισχύει ότι μου έδωσε δύο κομποσχοίνια από το Άγιο Όρος για να της τα δώσω» διευκρινίζει η κυρία Ζωή και δηλώνει ότι έχει εμπιστοσύνη στον λόγο της κόρης της, ώστε να μη χρειάζεται κάποιου είδους υποστήριξη.