Πάολα: Η εντυπωσιακή κόρη της ποζάρει στο τζακούζι και προκαλεί πανικό (ΦΩΤΟ)

Πάολα: Η εντυπωσιακή κόρη της ποζάρει στο τζακούζι και προκαλεί πανικό (ΦΩΤΟ)

Ποζάρει μαζί με το σύντροφο της!

H Πάολα έχει φανατικούς φίλους και θαυμαστές. Εχει όμως και μια πανέμορφη κόρη η οποία δηλώνει ερωτευμένη και… το δείχνει με ιδιαίτερο τρόπο.’

Ο λόγος για την Παολίνα Ζογλοπίτη. Η κούκλα κόρη της Πάολας και του Φώτη Ζογλοπίτη φαίνεται πως διανύει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της, αφού είναι σε σχέση με ένα γοητευτικό αγόρι.

Η 20χρονη μάλιστα, δημοσίευσε πρόσφατα στο Instagram ένα boomerang βίντεο με τον σύντροφό της. Στο Instastory, οι δυο τους βρίσκονται μαζί μέσα σε τζακούζι και ποζάρουν στην κάμερα του κινητού. Δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο τον κούκλο σύντροφο της Παολίνας Ζογλοπίτη.

Πάολα: Η εντυπωσιακή κόρη της ποζάρει στο τζακούζι και προκαλεί πανικό (ΦΩΤΟ) Πάολα: Η εντυπωσιακή κόρη της ποζάρει στο τζακούζι και προκαλεί πανικό (ΦΩΤΟ)

Πριν από λίγους μήνες η 19χρονη κόρη της τραγουδίστριας και του Φώτη Ζογλοπίτη βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη , όπου η Πάολα διασκέδασε για ακόμα μια φορά όσους βρέθηκαν στην 86η ΔΕΘ, τόσο με τις ερμηνείες της, όσο και με τις χορευτικές της ικανότητες.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Παολίνα ανέβηκε στο stage και μαζί με τη μαμά της τραγούδησαν αλλά και χόρεψαν. Όπως μπορείτε να δείτε η Παολίνα έχει κληρονομήσει το εκρηκτικό ταλέντο της Πάολα, μιας και λικνίζεται με… χάρη.