Δέσποινα Βανδή: Σοκαριστική αλλαγή – Κατάξανθη η κόρη της τραγουδίστριας (ΦΩΤΟ)

Δέσποινα Βανδή: Αποφοίτησε η κόρη της Μελίνας Νικολαΐδη -Οι εντυπωσιακές φωτό

Άλλος άνθρωπος!

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα Νικολαΐδη, απαθανατίστηκε κατάξανθη και έκανε πολλούς αναρωτηθούν αν το νέο λουκ της νεαρής, οφείλεται σε κάποιο φίλτρο, περούκα ή πρόκειται για κάποια πραγματική αλλαγή που επέλεξε να κάνει στα μαλλιά της. Ωστόσο, η beauty expert Βάσω Νακοπούλου, η οποία επιμελείται την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή, άλλαξε το στυλ της νεαρής, με μια ξανθιά περούκα.

Μέσα από μία ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή, η Μελίνα Νικολαΐδη φωτογραφήθηκε με την ξανθιά περούκα και πόζαρε στον φακό.

Δέσποινα Βανδή: Σοκαριστική αλλαγή - Κατάξανθη η κόρη της τραγουδίστριας (ΦΩΤΟ)

Στη φωτογραφία η 18χρονη η οποία σπουδάζει υποκριτική στο Λονδίνο, φαίνεται με ξανθά μαλλιά, πιασμένα σε έναν χαλαρό κότσο χαμηλά στον σβέρκο. Η νεαρή φόρεσε ένα μαύρο τζιν και ένα μαύρο μπλουζάκι και χαμογέλασε στην κάμερα, φανερώνοντας τις αλλαγές στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Μελίνα Νικολαΐδη φροντίζει να μοιράζεται επιλεκτικά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της μιας και διατηρεί ένα ιδιωτικό προφίλ στο Instagram ωστόσο, αρκετές φορές η μητέρα της φροντίζει να δημοσιεύσει εικόνες με την κόρη της μέσα από τον προσωπικό τη λογαριασμό.

Η 18χρονη έχει επιστρέψει από την Αγγλία και βρίσκεται στην Ελλάδα απολαμβάνοντας στιγμές με την οικογένειά της και τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Την τελευταία φορά ο φακός απαθανάτισε τη Μελίνα Νικολαΐδη σε τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Πρόκειται για τον 34χρονο personal trainer, με τον οποίο η κόρη της Δέσποινας Βανδή διατηρεί δεσμό.

Η Μελίνα Νικολαΐδη βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η μητέρα της, στην πρώτη της κοινή δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της. Το περιοδικό OK! δημοσίευσε φωτογραφίες του ζευγαριού από τη βραδινή έξοδό τους.

Στα στιγμιότυπα, η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης φάνηκε να διασκεδάζουν, ενώ δεν έλειψαν τα φιλιά και αγκαλιές.

Δείτε τις φωτογραφίες

Δέσποινα Βανδή: Σοκαριστική αλλαγή - Κατάξανθη η κόρη της τραγουδίστριας (ΦΩΤΟ)