Σάλος με την Άννα Μαρία Βέλλη – Στη φόρα η ακατάλληλη της φωτογραφία

Άννα Μαρία Βέλλη: Την ξυλοφόρτωσε πρώην σύντροφος της - «Με κλείδωσε στο δωμάτιο, πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα» (VIDEO)

Πως τη σχολίασαν οι χρήστες του διαδικτύου

Η Άννα Μαρία Βέλλη συμμετέχει φέτος στην ετήσια φωτογράφηση ευαισθητοποίησης για τον HIV που πραγματοποιεί κάθε χρόνο το περιοδικό Down Town. Η γνωστή ηθοποιός και Instagramer και άλλες 28 διάσημες προσωπικότητες ποζάρουν ολόγυμνες στον φωτογραφικό φακό του Κοσμά Κουμιανού και στέλνουν το δικό τους μήνυμα πρόληψης και ενημέρωσης.

«Όπως με όλα τα κοινωνικά στίγματα έτσι και με αυτό του AIDS, όσο οι ιστορίες μοιράζονται τόσο πιο πολύ εξοικειωνόμαστε και τόσο πιο πολλοί σώζονται» δηλώνει χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Βέλλη.

«Όταν άτομο από τον κοντινό μου κύκλο διαγνώστηκε με HIV, θυμάμαι πως πάγωσα. Μετά ενημερώθηκα και όλα άλλαξαν. Είναι ακόμα εδώ μαζί μου, καλύτερα από ποτέ!» εξομολογείται η ηθοποιός και τονίζει: «Ενημερώσου και εξετάσου για σένα και γι’ αυτούς που αγαπάς».

Η Άννα Μαρία Βέλλη απασχόλησε τα media τις προηγούμενες ημέρες, μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που έκανε σε ομιλία της στο TEDx για την άγρια κακοποίησή της από προηγούμενη σχέση της.