Κάνιε Γουέστ: «Τσάκωσα την Κιμ με τον Κρις Πολ» – Αποκαλύψεις για την άπιστη influencer

«Ο Κάνιε Γουέστ έδειχνε γυμνές φωτογραφίες της Καρντάσιαν στους υπαλλήλους»

Σοκάρουν όλα όσα αποκάλυψε λίγο πριν αποκλειστεί από το Twitter

Για ακόμη μία φορά ο Κάνιε Γουέστ ξεπέρασε τα όρια και προχώρησε σε αναρτήσεις απαγορευτικού για τα social media περιεχομένου.

Έπειτα από ανάρτηση σχεδίου που συνδύαζε τη σβάστικα με το άστρο του Δαβίδ, λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη στην οποία είπε ότι αγαπά τον Αδόλφο Χίτλερ και τους Ναζί, ο Έλον Μασκ αποφάσισε να αποκόψει τον «Ye» από το Twitter.

Η αποπομπή του Γουέστ από τα social media δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς είναι κάτι που έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν. Αυτή τη φορά όμως, ο τραγουδιστής επέλεξε να κάνει θεαματική έξοδο, με την τελευταία του ανάρτηση να ξεσηκώνει «θύελλα» αντιδράσεων.

Η ανάρτηση αφορά την πρώην σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν και τον παίκτη του NBA, Κρις Πολ.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία του Κρις Πολ γράφοντας: «Ας σπάσουμε ακόμα ένα παράθυρο πριν φύγουμε από εδω. “Τσάκωσα” αυτόν τον τύπο με την Κιμ. Καλό βράδυ».

Υπενθυμίζεται, ότι o παίκτης των Φοίνιξ Σανς είναι παντρεμένος με την Τζάντα Κρόουλι από το 2011 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Παρόλα αυτά, ο Γουέστ άφησε να εννοηθεί ότι η 41χρονη τηλεπερσόνα, είτε τον απάτησε με τον σταρ των Σανς, είτε συνήψε σχέση μαζί του ανεξαρτήτως από τον γάμο τους. Μέχρι ώρας, κανένας από τους εμπλεκόμενους δεν έχει πάρει θέση ακόμη, σχετικά με το post του Γουέστ.