Ana Rajkovic: Ποια είναι πέτρα του ερωτικού σκανδάλου της εθνικής Σερβίας (ΦΩΤΟ)

Ana Rajkovic: Ποια είναι πέτρα του ερωτικού σκανδάλου της εθνικής Σερβίας (ΦΩΤΟ)

Ο Βλάχκοβιτς διέψευσε τις φήμες

Το όνομα της Ana Rajkovic άρχισε να ακούγεται τα τελευταία 24ωρα, καθώς φέρεται να είναι η πέτρα του σκανδάλου που έκανε άνω κάτω την εθνική Σερβίας.

Ο λόγος είναι ότι δημοσιεύματα θέλουν την μελαχρινή καλλονή, σύζυγο του Predrag Rajkovic, να έχει ερωτική σχέση με τον συμπαίκτη του Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Ο ίδιος ο Βλάχοβιτς διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες, χαρακτηρίζοντας «παράλογους» τους ισχυρισμούς.

«Λυπάμαι που πρέπει να ξεκινήσω τη συνέντευξη Τύπου στο Παγκόσμιο Κύπελλο με αυτόν τον τρόπο, αλλά πρέπει να μιλήσω γι’ αυτό γιατί διαδίδονται πράγματα που αφορούν στο όνομά μου.Αυτό που όλοι διαβάζουμε και ακούμε, δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι τόσο παράλογο. Προφανώς αυτοί οι άνθρωποι βαριούνται και δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν επειδή είναι απογοητευμένοι ή θυμωμένοι, αλλά η εργασία ενάντια στο εθνικό συμφέρον της ομάδας αυτή τη στιγμή είναι προφανώς η κύρια δουλειά τους», είπε μεταξύ άλλων.

Ποια όμως είναι η Ana Rajkovic που αναστάτωσε την εθνική Σερβίας

Η Ana Rajkovic κατάγεται από την Σερβία και έχει δύο παιδιά με τον Predrag Rajkovic. Δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή της, με την ίδια ωστόσο, να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της μέσω του Instagram.