Μαρία Μπακοδήμου: «Έβλεπα έναν άνθρωπο που ήταν στεναχωρημένος και ένα περιβάλλον ανθρώπων που έκαναν selfies» (VIDEO)

Μαρία Μπακοδήμου: «Έβλεπα έναν άνθρωπο που ήταν στεναχωρημένος και ένα περιβάλλον ανθρώπων που έκαναν selfies» (VIDEO)

Τι είπε η Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου κάθισε στον καναπέ του Πρωινό μας και στην κουβέντα της με την Φαίη Σκορδά έγινε ειδική μνεία στην Ελένη Μενεγάκη.

«Όταν είχε φύγει η Ελένη Μενεγάκη είχα βγει και είχα πει από σεβασμό, ότι για μένα είναι η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια», είπε η Φαίη Σκορδά και στη συνέχεια η Μαρία Μπακοδήμου έκανε μια αναφορά που προκάλεσε αίσθηση…




 

«Εμένα, η τελευταία εκπομπή της Μενεγάκη στην αποχώρησή της από τον Alpha, ήταν κάτι πολύ λυπηρό. Αισθάνθηκα ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πάρα πολλά στην τηλεόραση και βρήκα άδικο τον τρόπο που της φέρθηκαν και οι συνεργάτες που είχαν πάει για αποχαιρετισμό, εκτός από λίγους εκεί.

Έβλεπα έναν άνθρωπο που ήταν στεναχωρημένος, την Ελένη, και ένα περιβάλλον ανθρώπων που έκαναν selfies, κοιτούσαν το μόνιτορ, ήταν χαρούμενοι… Δεν είχαν την ενσυναίσθηση ότι αυτή η γυναίκα που έχει αφιερώσει τόσα χρόνια στην τηλεόραση και δεν έχει λείψει μία μέρα, περνάει μια δύσκολη στιγμή. Ας είμαι εκεί λίγο πιο ήσυχος», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Δεν θυμάμαι καν ποιοι είναι, δεν μιλάω προσωπικά. Θυμάμαι όμως ότι ήταν ένα κλίμα που οι άλλοι συμμετείχαν τηλεοπτικά και όχι ουσιαστικά», τόνισε η Μαρία Μπακοδήμου.