Μέγκαν Μαρκλ: Η σκηνή με το στοματικό σεξ που θέλει να ξεχάσει (VIDEO)

Μέγκαν Μαρκλ: Η σκηνή με το στοματικό σεξ που θέλει να ξεχάσει (VIDEO)

Την κατηγορούν για υποκρισία

Ποικίλα σχόλια προκάλεσαν οι δηλώσεις της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία απαρνήθηκε το παρελθόν της και συγκεκριμένα την περίοδο που ήταν ένα από τα κορίτσια του «Deal or No Deal».

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast Archetypes, η Μέγκαν θυμήθηκε την εποχή που ήταν ένα από «τα κορίτσια με τις βαλίτσες» στο τηλεπαιχνίδι της αμερικανικής τηλεόρασης. Όπως είπε, πήρε την απόφαση να φύγει από την εκπομπή το 2006, επειδή ένιωθε ότι της φέρονταν σαν να είναι «bimbo» ενώ η ίδια ήξερε πως άξιζε πολύ περισσότερα.

Μετά τις δηλώσεις, η Daily Mail δημοσίευσε άρθρο στο οποίο υπενθυμίσε ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, δύο χρόνια μετά την αποχώρησή της από το «Deal ή το No Deal» έκανε μια σύντομη εμφάνιση στο reboot του Beverly Hills, 90210.

Σε αυτή τη σκηνή, η Μέγκαν Μαρκλ υποδύθηκε τη Γουέντι, η οποία έκανε στοματικό σεξ στον Ίθαν, που υποδύθηκε ο Ντάστιν Μίλιγκαν.

Χρήστες του διαδικτύου εκτόξευσαν τα βέλη τους στην Μέγκαν Μαρκλ, κατηγορώντας την για υποκρισία.

«Πρέπει να έχει ξεχάσει ότι ήταν κορίτσι BJ σε αυτό το σόου αφού άφησε το ρόλο της ως κορίτσι της βαλίτσας λόγω της αντικειμενοποίησης», έγραψε ένας.

«Κανείς δεν σε ανάγκασε. Κανείς δεν σε μείωσε. Εσύ δέχτηκες με τη θέλησή σου αυτές τις δουλειές», σημείωσε άλλος χρήστης του διαδικτύου, ενώ ένας ακόμη ανέφερε: «Τι περνούσε από το μυαλό της όταν διάβαζε για αυτόν τον ρόλο; Θα ήταν αυτός ο πρωταγωνιστικός ρόλος που θα την έκανε να ξεχωρίσει;».

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μέγκαν Μαρκλ ήταν «διστακτική» για να πάρει τον ρόλο στο Beverly Hills, αλλά είπε τελικά το «ναι».