Με αυτή την Ελληνίδα είναι ερωτευμένος ο Κάνιε Γουέστ – Οι… «καυτές» ΦΩΤΟ της

Με αυτή την Ελληνίδα είναι ερωτευμένος ο Κάνιε Γουέστ - Οι... «καυτές» ΦΩΤΟ της

Δείτε την Αναστασία Καρανικολάου

Ερωτευμένος με την καλύτερη φίλη της Κάιλι Τζένερ, Στέισι Καρανικολάου δηλώνει ο Κάνιε Γουέστ, μετά τον χωρισμό του με την Κιμ Καρντάσιαν.

Η ελληνικής καταγωγής Αναστασία Καρανικολάου έκλεψε την καρδιά του ράπερ, ο οποίος έχει χωρίσει με την Κιμ Καρντάσιαν κι αναζητά νέο… λιμάνι για να αράξει. Μάλιστα, το παραδέχθηκε και στα social media, αποκαλύπτοντας ότι «ε, ναι όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι έχω… δαγκώσει την λαμαρίνα με την Στας (σ.σ.: Αναστασία)».

Η Τζένερ, η Καρανικολάου και ένα άλλο διάσημο πρώην μέλος της οικογένειας, η Κλόι Καρντάσιαν, ήταν παρούσες στο σόου του Balenciaga, όπου περπάτησε ο Κάνιε Γουέστ, μόλις μία ημέρα πριν από την αμφιλεγόμενη παρουσίασή του στο YZY SZN 9, στην οποία φόρεσε και έντυσε τα μοντέλα του με “White Lives Matter” πουκάμισα.

Αφού η συντάκτρια της Vogue, Gabriella Karefa-Johnson μίλησε κατά του project του ράπερ, ο West την… ξεφώνισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας αντιδράσεις από μια σειρά από διασημότητες, συμπεριλαμβανομένων των Gigi Hadid, Jaden Smith και άλλων. Η διαμάχη έχει θέσει τη συνεργασία του με την Adidas σε αδιέξοδο, με τον κολοσσό των αθλητικών ειδών να μοιράζεται την Πέμπτη ότι η κατάσταση της σχέσης τους με τον West είναι υπό εξέταση».

Ποια είναι η Αναστασία Καρανικολάου

Γεννημένη στην Καλιφόρνια το 1997, η Stassie Baby, όπως έγινε γνωστή μέσω των social media, έχει 10,9 εκατ. followers και συνδέεται με στενή φιλία με τις Κάιλι και Κένταλ Τζένερ. Η Αναστασία Καρανικολάου είναι Αμερικανίδα μοντέλο, YouTuber, TikToker, Instagrammer και προσωπικότητα στα social media.

Η περιουσία της Αναστασίας Καρανικολάου είναι 2 εκατομμύρια δολάρια. Είναι κυρίως γνωστή για τον λογαριασμό της στο Instagram που έγινε viral μέσα σε μια νύχτα στο διαδίκτυο.

Γονείς της Αναστασίας Καρανικολάου είναι ο Περικλής Νικόλαος και η Νικολέτ Καρανικολάου. Έχει επίσης μια μεγαλύτερη αδελφή, την Αλεξία Καρανικολάου που είναι επίσης γνωστό μοντέλο.