Πρώην πορνοστάρ θέλει να απαγορευτούν οι ταινίες πορνό (ΦΩΤΟ)

Πρώην πορνοστάρ θέλει να απαγορευτούν οι ταινίες πορνό (ΦΩΤΟ)

Η Lana Rhoades εκφράζει την άποψή της

Nα θεωρείται «παράνομο» το πορνό επιθυμεί η πρώην πορνοστάρ, Lana Rhoades.

Η Rhoades, που  έχει εγκαταλείψει τη βιομηχανία του πορνό, στην οποία εντάχθηκε στα 19 της, μίλησε για την εμπειρία της στο podcast The Skinny Confidential.

«Δεν νομίζω ότι είναι καλό για κανέναν», δήλωσε η 26χρονη, εξηγώντας ότι η αντίληψή της πριν και μετά την ενασχόλησή της με το πορνό είναι πολύ διαφορετική.

Όπως λέει η πρώην πορνοστάρ, δεν ήξερε σε τι έμπλεκε όταν ξεκίνησε το πορνό.

 

«Είχα κοιμηθεί μόνο με ένα άτομο σε εκείνο το σημείο. Οπότε, ήμουν πολύ άπειρη σεξουαλικά. Γι’ αυτό και για οποιονδήποτε λόγο δεν κατάλαβα ποτέ ότι για να κάνεις πορνό πρέπει να κάνεις σεξ με κόσμο», ανέφερε.

«Είναι απλά η ιδέα του, εντάξει, θα γίνω σαν την Anna Nicole Smith ή τη Holly Madison ή το τάδε άτομο, ήταν σαν μια ιδέα στο κεφάλι μου, αλλά δεν ήμουν αρκετά ώριμη για να συνειδητοποιήσω τι πραγματικά χρειαζόταν. Και πολύ, πολύ γρήγορα συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν είναι για μένα», πρόσθεσε.

Ωστόσο, γρήγορα συνειδητοποίησε ότι το πορνό ήταν μια «δουλειά» και ότι δεν είχε επιλογή με ποιον θα έκανε σεξ.

«Βασικά, πρέπει να κάνεις σεξ με άτομα που δεν επέλεξες, τους οποίους μπορεί να μην βρίσκεις ελκυστικούς, μπορεί στην πραγματικότητα να τους θεωρείς αηδιαστικούς και πρέπει να κάνεις σεξ μαζί τους επειδή είναι η δουλειά σου», εξήγησε.

Συνέχισε λέγοντας ότι πιστεύει πως ο κλάδος αυτός φέρνει τις νεαρές γυναίκες σε ευάλωτη θέση: «Πώς ένα 19χρονο κορίτσι θα βρεθεί σε αυτή τη θέση και θα πρέπει να κάνει σεξ με άτομα που δεν θέλει πραγματικά να αγγίξουν καθόλου το σώμα της;».

Από τότε που ολοκλήρωσε την καριέρα της στις ταινίες ενηλίκων, η Rhoades συνέχισε να έχει επιτυχία στην δημιουργία ρούχων και εσωρούχων.

Ωστόσο, η γνώμη της για τη βιομηχανία πορνό παραμένει σταθερή: «Αναφορικά με το πορνό, απλά δεν πιστεύω ότι είναι καλό για κανέναν, θα πρέπει να το καταστήσουν παράνομο».

Επιπλέον πρόσθεσε ότι δεν «βρίσκει συχνά κάποιον ελκυστικό» ούτε «κάνει φάσεις» τακτικά: «Ειλικρινά, είμαι κάπως asexual».

«Ποτέ δεν τα φτιάχνω με κάποιον, δεν βρίσκω τους άλλους ελκυστικούς, και πάντα ήμουν έτσι, δεν υπάρχει κάποια αλλαγή μετά την πορνογραφία», εξήγησε.

Τέλος ανέφερε πως η επιτυχία στην βιομηχανία του πορνό δεν ήταν κανόνας για όλους, και ότι η εμπειρία άλλων κοριτσιών που γνώριζε σήμαινε ότι τα βίντεό τους ήταν «στο διαδίκτυο για να τα βλέπει η οικογένειά τους να μην βγάζουν χρήματα».