Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ημίγυμνη πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος

Το έκανε ξανά: Η Britney Spears σε VIDEO με αποκαλυπτικό μαγιό

Προκαλεί ξανά

Δεκατρία χρόνια μετά τη «φυλακή», στην οποία την είχε κλείσει ο πατέρας της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ζει επιτέλους τη ζωή της, όπως εκείνη θέλει.

Η δημοφιλής ποπ σταρ ήταν όλα αυτά τα χρόνια «δέσμια» του πατέρα της, ενώ δεν μπορούσε καν να απολαύσει ένα κοκτέιλ, όπως αποκάλυψε πρόσφατα. Πριν λίγες ημέρες, επισκέφτηκε για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό, ένα μπαρ.

Η τραγουδίστρια απολαμβάνει στο έπακρον την ελευθερία της με νέα στιγμιότυπα και βίντεο από την καθημερινότητά της να κατακλύζουν το προφίλ της στο Instagram. Στις τελευταίες της αναρτήσεις, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μοιράστηκε με το κοινό της κάποιες στιγμές από τις διακοπές της.

 


Βέβαια, για ακόμα μια φορά εμφανίστηκε στο βίντεο να χορεύει με το μπικίνι της, να παίζει τόπλες μέσα στη θάλασσα ή στο κατάστρωμα του σκάφους, ενώ το κοινό της στα σχόλια της επισημαίνει για ακόμα μια φορά πως ανησυχεί για εκείνη και τη συνήθειά της το τελευταίο διάστημα να αναρτά συνεχώς προκλητικά στιγμιότυπα. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Ήταν όλα ένα όνειρο. Αλλά να ξέρετε, ακόμα ονειρεύομαι».