Τις ερωτικές περιπτύξεις της Άμπερ Χέρντ με τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ αποκάλυψε ο Τζόνι Ντεπ (VIDEO)

Τις ερωτικές περιπτύξεις της Άμπερ Χέρντ με τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ αποκάλυψε ο Τζόνι Ντεπ (VIDEO)

Πέτρα του σκανδάλου ο ιδιοκτήτης της Tesla

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Johnny Depp και της συζύγου του Amber Heard, με τον ηθοποιό να κάνει τα πάντα για να αποφύγει ένα διαζύγιο που μπορεί να του κοστίσει πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια.

Οι δικηγόροι του Johnny Depp κατέθεσαν στο δικαστήριο video από κάμερα ασφαλείας που δείχνει την Αmber Heard να βρίσκεται στην αγκαλιά του «άτακτου»  Elon Musk μέσα σε ένα ασανσέρ.

Μάλιστα, η ηθοποιός φαίνεται να μην φορά τίποτα περισσότερο από μία λευκή κουβέρτα. Στην ίδια κατάθεση ο Depp έδειξε και εικόνες από συνύπαρξη της άπιστης πρώην συζύγου του μέσα σε άλλο ασανσέρ με τον ηθοποιό James Franco με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε σε κάποια ταινία.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες, ο Depp είχε εμπλέξει για πρώτη φορά το όνομα του Musk στην υπόθεση του διαζυγίου του, θέλοντας να διαβάλλει την στάση της γυναίκας του για ενδοοικογενειακή βία. Αξίζει να σημειωθεί ότι Musk είχε αρνηθεί ότι την γνώριζε πριν το διαζύγιο ωστόσο υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο.