Ερρίκος Πετιλόν: Θέλει να γίνει βουλευτής -Βάζει υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ

Ερρίκος Πετιλόν: Θέλει να γίνει βουλευτής -Βάζει υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ

Τι αποκαλύπτει

Στον στίβο της πολιτικής ετοιμάζεται να κατέβει ο Ερρίκος Πετιλόν.

Ο επιχειρηματίας θέτει υποψηφιότητα ως βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Αθηνών με το ΠΑΣΟΚΚΙΝΑΛ.

Σε δηλώσεις του ο Ερρίκος Πετιλόν αναφέρει ότι επιθυμεί να ασχοληθεί με την πολιτική προκειμένου να βοηθήσει στα κοινά και σε ζητήματα που αφορούν ευάλωτες ομάδες.

«Εδώ και πολύ καιρό, τα τελευταία χρόνια δηλαδή, προσπαθούσα με κάθε τρόπο να βοηθήσω στα κοινά, στον τομέα μου κυρίως. Ασχολούμαι με τις ευπαθείς ομάδες, τους εξαρτημένους, τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, αλλά και των αδέσποτων ζώων, που πρέπει να υιοθετούνται», αναφέρει ο Ερρίκος Πετιλόν στο protothema.gr.

«Η απόφαση να ασχοληθώ με την πολιτική ήταν καθαρά δική μου, χωρίς να δεχτώ κάποια επιρροή ή παρότρυνση. Απλώς ένας φίλος και σημαντικό πρόσωπο στο ΠΑΣΟΚΚΙΝΑΛ βοήθησε στο να μου δοθεί αυτή η ευκαιρία. Δεν είμαι πολιτικός, αλλά είμαι ένας άνθρωπος, που μπορώ να κάνω πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω επίσης, την εμπιστοσύνη του κόσμου. Επηρεάζω με θετικό τρόπο το κοινό», δήλωσε και συμπληρώνει: «Δεν είμαι εναντίον του σοσιαλισμού, ούτε της κυβέρνησης. Χαίρομαι, που τα τελευταία χρόνια βλέπω τέτοια εξωτερική πολιτική, αλλά θεωρώ ότι στο εσωτερικό κομμάτι πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο Ερρίκος Πετιλόν.