Όταν ο τράπερ Trannos εμφανιζόταν με όπλα σε βιντεοκλίπ -Σαν να είναι παιχνίδι

Όταν ο τράπερ Trannos εμφανιζόταν με όπλα σε βιντεοκλίπ -Σαν να είναι παιχνίδι

Συνελήφθη στο Μπουρνάζι για οπλοκατοχή

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το πρωί η σύλληψη του τράπερ Trannos για οπλοκατοχή.

Η είδηση σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τον διαδικτυακό κόσμο, ο οποίος βρήκε ευκαίρια να εκφράσει την δυσαρέσκειά του για το lifestyle που προωθούν οι τράπερς. Όπλα και μισογυνισμός.

Υπήρχαν, δε, αυτοί που υπογράμμισαν ότι μικρά παιδιά, που ακούν τη συγκεκριμένη μουσική, επηρεάζονται, έχοντας ως είδωλα τους τράπερς.

Μάλιστα, στα social media, με αφορμή την σύλληψη, εμφανίστηκε και το τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν από περίπου πέντε μήνες ο τράπερ Trannos με τον Light που έχει τον τίτλο «Όπλο».

Σε αυτό, από τις πρώτες σκηνές κιόλας, ο Trannos εμφανίζεται με όπλο στα χέρια, σαν να είναι κάποιο παιχνίδι.

«Θέλει όπλο ο μικρός, θέλει να γίνει άντρας /Έχω ομάδα μες τον δρόμο, πάντα σκάω με gangsta /Fashion icon, total black, όλα τα βλέπω μαύρα /Το DM είναι γεμάτο μόνο με μου@@κια», ακούγεται να λέει.

Σύλληψη τράπερ στο Μπουρνάζι: Ήταν «χιούμορ» μεταξύ φίλων, λέει τώρα ο «Trannos» για την προκλητική ανάρτηση

Ο Trannos, πάντως, δείχνει να έχει ξεπεράσει την σύλληψή του. Λίγη ώρα μετά την επιβολή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή για οπλοκατοχή προχώρησε σε μια προκλητική ανάρτηση «χλευάζοντας» την αστυνομία.

«Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα, γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι!», είπε.
Μιλώντας στο Mega, ο τράπερ υποστήριξε ότι πέρασε ένα δύσκολο βράδυ αλλά συνεχίζει την καριέρα του.

«Πέρασα δύσκολο βράδυ, όλα καλά όμως. Στο τέλος βγήκα, έφαγα την ποινή που έφαγα, έφαγα το πρόστιμο που έφαγα, όλα καλά και όλα ωραία. Συνεχίζουμε τη ζωή μας, συνεχίζουμε τα βίντεο κλιπ μας, συνεχίζουμε την καριέρα μας και μακριά από προβλήματα» είπε ο Trannos στο Mega.

Σχολιάζοντας την προκλητική ανάρτηση, είπε: «Έχουμε λίγο χιούμορ. Μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Νομίζω δεν είναι κακό αυτό, σωστά; Αλλά όλα καλά, δεν πειράζει, όλα καλά. Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας, να περνάμε καλά, αυτό έχουμε στόχο εμείς. Να περνάμε καλά, να είμαστε πάντα χαρούμενοι».