Λάκης Γαβαλάς για τον πλειστηριασμό του mega ακινήτου: «Αν γίνει ξενοδοχείο, θα είναι σκάνδαλο»

Λάκης Γαβαλάς για τον πλειστηριασμό του mega ακινήτου: «Αν γίνει ξενοδοχείο, θα είναι σκάνδαλο»

Άγνωστο ποιος το πήρε

Για την πλειστηριασμό του mega ακινήτου στην Κάντζα μίλησε στο Πρωινό ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο κ. Γαβαλάς σχολίασε ότι δεν γνωρίζει σε ποιανού τα χέρια έχει περάσει το ακίνητο και ούτε ενδιαφέρεται να μάθει. Όπως είπε αυτό που τον νοιάζει είναι να «δίνει ψωμί στους εργαζομένους του».

«To ακίνητο μου πέρασε σε άλλα χέρια, δεν ξέρω σε ποιον ανήκει και ούτε θέλω να μάθω, εύχομαι να πάει καλά, να δίνει ψωμί σε εργαζόμενους. Το ακίνητο δεν μπορεί να γίνει ξενοδοχείο γιατί δεν έχει άδεια, αν γίνει θα είναι σκάνδαλο. Είχα πει ότι μπορώ να βρω αγοραστές και μου είπαν ότι δεν αλλάζει χρήση το κτήριο. Η κανονική αξία του ακινήτου είναι 18 εκατομμύρια, τα 9 ήταν ευκαιρία. Όσα ακίνητα μου έχουν πάρει μέχρι στιγμής, δεν έχουν καταφέρει να τα κάνουν κάτι», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Αρκετοί από τους συνεργάτες μου με κατακλέβανε. Τριάντα χρόνια ήμουν εκεί. Παρήγαγα χρήματα, το κράτος πήρε λεφτά, πήραν δόξα από εμένα γιατί έφερα όλους του σχεδιαστές στην Ελλάδα. Έδωσα μεγαλύτερη προσφορά από όσο θα μπορούσα. Είμαι ικανοποιημένος για όλα αυτά, δεν μπορώ να κλαίω για τα υπόλοιπα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε: «Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι έχω έναν κόσμο που με αγαπάει, είναι κοντά μου και εγώ δεν μπορώ να παράξω πράγματα και να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Το κτίριο είναι λεηλατημένο και πιστεύω αυτό ήταν η τιμωρία μου για όσους ήθελαν να τιμωρηθώ».

«Εγώ δεν έχω τελειώσει ακόμα με αυτή την υπόθεση. Χρωστάω ακόμη λεφτά στο δημόσιο. Πότε δεν γνωρίζεις τι θα γίνει, υπάρχει περίπτωση να με ξαναβάλουν μέσα. Έχω και άλλα σπίτια που μου έχουν πάρει απλά δεν έχουν γίνει γνωστά», κατέληξε ο κ. Γαβαλάς.