Είσαι καλεσμένη σε γάμο και δεν ξέρεις τι θα φορέσεις; – Αντέγραψε το φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια (ΦΩΤΟ)

Rouk Zouk Special: Οι 10 αποψινοί καλεσμένοι-έκπληξη της Ζέτας Μακρυπούλια

Δείτε τι φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι χωρίς δεύτερη σχέση μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνική σόου μπιζ και πάντα τα ρούχα που φορά εντυπωσιάζουν, χωρίς ωστόσο να είναι υπερβολικά.

Σε πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram, την είδαμε με ένα συγκλονιστικό σύνολο, το οποίο αν είσαι καλεσμενη σε γάμο πρέπει να αντιγράψεις… χτες.

Το σύνολο που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια

Με μαύρο παντελόνι καμπάνα σε στενή γραμμή, για να εφαρμόζει στα πόδια και να αναδεικνύει ένα από τα δυνατά σημεία στο κορμί της παρουσιάστριας, και κορμάκι με floral μοτίβο που δένει στην πλάτη και την αφήνει ακάλυπτη, το σύνολο που επέλεξε η Ζέτα Μακρυπούλια είναι το απόλυτο must για τους καλοκαιριούς γάμους, τα επίσημα events και γενικά μια εμφάνιση στην οποία θέλεις να είσαι προσεγμένη. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα, διακριτικά κοσμήματα και ένα έντονο make up look και σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητη.

Για τα μαλλιά, μπορείς είτε να επιλέξεις ένα sleek look όπως η Ζέτα Μακρυπούλια, είτε και το χτένισμα που αγαπάει η Βάσω Λασκαράκη, το οποίο και είναι σούπερ βολικό. Επειδή τα λόγια είναι περιττά… δες την σχετική φωτογραφία:

Είσαι καλεσμένη σε γάμο και δεν ξέρεις τι θα φορέσεις; - Αντέγραψε το φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια (ΦΩΤΟ)