Η εξομολόγηση της Σελένης στο My Style Rocks: «Είχα νευρική ανορεξία, έφτασα 42 κιλά και έχω παλέψει πάρα πολύ»

Η εξομολόγηση της Σελένης στο My Style Rocks: «Είχα νευρική ανορεξία, έφτασα 42 κιλά και έχω παλέψει πάρα πολύ»

Η εξομολόγηση παίκτριας του My Style Rocks

Σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων προχώρησε η Σελένη Φωτιάδη στην πασαρέλα του My Style Rocks, το απόγευμα της Πέμπτης, όταν και το Gala του ριάλιτι μόδας ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Η διαγωνιζόμενη, λοιπόν, μοιράστηκε με την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό την δική της μάχη που έδωσε και δίνει με τα κιλά της.

Ειδικότερα, η παίκτρια του My Style Rocks εξομολογήθηκε πως «έχω κάποια κρατήματα εγώ προσωπικά σαν άνθρωπος. Αυτά ξεκινάνε από κάτι παλιότερο που έχω περάσει με το σώμα μου. Δεν το αγαπούσα παλαιότερα το σώμα μου, είχα νευρική ανορεξία όταν ήμουν 16 χρονών. Έφτασα 42 κιλά και έχω παλέψει πάρα πολύ για να καταφέρω να αγαπήσω τον εαυτό μου και να είμαι εδώ μπροστά σας και να κάνουμε όλα αυτά τα όμορφα».




«Αγαπώ όλα τα κορίτσια και το ξέρες, σας θαυμάζω όλες! Δεν θέλω καμία να λέει ούτε για body shaming οούτε τίποτα γιατί αυτή είναι μία διαρκής μάχη για όλους τους ανθρώπους. Μια μάχη για να αποδεχθούν τον εαυτό τους» πρόσθεσε, συγκινημένη, η Σελένη Φωτιάδη στο Gala του My Style Rocks που ήρθε το απόγευμα της Πέμπτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ