My Style Rocks: «Μύλος»… έγιναν με τα λόγια της Σελένης – «Έχω πάρει τους πιο άδικους άσους»

My Style Rocks: «Μύλος»... έγιναν με τα λόγια της Σελένης - «Έχω πάρει τους πιο άδικους άσους»

Χάος στο My Style Rocks

Στην πασαρέλα του My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου ήρθε, το απόγευμα της Παρασκευής, η Σελένη Φωτιάδη στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Η ενδυματολογική επιλογή της διαγωνιζόμενης κάθε άλλο παρά εντυπωσίασε τόσο την κριτική επιτροπή όσο και τις υπόλοιπες παίκτριες του ριάλιτι μόδας.

Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα αφενός χαμηλή βαθμολογία αφετέρου αυστηρά σχόλια από τους κριτές του My Style Rocks. «Πολλά δεν τα καταλαβαίνω εδώ αλλά έχω αποφασίσει πως θα το παίζω και γω αλλιώς! Πραγματικά όμως δεν θα το συζητήσω γιατί δεν θέλω να χαλάσω τη διάθεση μου, η οποία ειλικρινά είναι πολύ καλή. Ξέρω ότι θα ακούσω παράλογα πράγματα, είμαι προετοιμασμένη για αυτό οπότε πηγαίνω με την διάθεση πως τα έχω κάνει όλα σωστά».




 

Οι συγκεκριμένες φράσεις, μεταξύ πολλών άλλων, της διαγωνιζόμενης του ριάλιτι μόδας προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις τον κριτών που δυσαρεστήθηκαν ιδιαιτέρως με όσα ειπώθηκαν. «Έχω πάρει τους περισσότερους και τους πιο άδικους άσους από όλες τις κοπέλες στο παιχνίδι. Αυτό εγώ το θεωρώ παράδοξο. Δεν έχω το δικαίωμα να το θεωρώ παράδοξο;».

Μέσα σε μια έντονη λεκτική διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στην παίκτρια και τους κριτές, αρχικά και τις συμπαίκτριες της, στη συνέχεια, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου υπογράμμισε πως «να κλείσει εδώ η κουβέντα αυτή, παρακαλώ πολύ, γιατί έχει ξεφύγει πάρα πολύ το όλο πράγμα».