My Style Rocks: Διαλύθηκε από τις αιχμές του στυλίστα – «Να τελειώνω και να μην παιδεύομαι άλλο…» (VIDEO)

My Style Rocks: Διαλύθηκε από τις αιχμές του στυλίστα - «Να τελειώνω και να μην παιδεύομαι άλλο...» (VIDEO)

Διαλύθηκε από τις αιχμές του στυλίστα

Στην πασαρέλα του My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου ήρθε με χαρά η Νικόλ Δεσποτοπούλου το απόγευμα της Δευτέρας στο νέο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Πολύ γρήγορα, όμως, η χαρά της κόπηκε μιας και τόσο η βαθμολογία όσο και τα σχόλια των συμπαικτριών της κατάφεραν να της διαλύσουν την ψυχολογία.

«Έχετε φαγωθεί αυτές τις ημέρες, στιλίστας ή όχι στιλίστας, δεν ξέρω και γω, μα πραγματικά είτε με στιλίστα είτε όχι φέρνετε όλες τα ίδια! Τι θα γίνει δηλαδή τώρα; Τι θα βαθμολογούμε; Είναι πασιφανές ότι κάποιες έχουν στιλίστα, ας σταματήσουμε πια να το συζητάμε γιατί βαριέμαι. Το λέω με αφορμή εσένα και όλα όσα λέγονται αυτές τις ημέρες εδώ πέρα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Όλγα Κοτλίδα για να συμφωνήσει με θέρμη και η Σελένη Φωτιάδη μαζί της.




 

«Ρε παιδιά, όμως, μπορεί σε μένα να μην αρέσουν τα ρούχα που μπορεί να βρω κάπου αλλού. Προσπαθώ να φέρω ένα κομμάτι το οποίο μου αρέσει, με διαφορετικές παραλλαγές, να του βάλω πράγματα άλλα και να το κάνω κάπως διαφορετικό» ομολόγησε, αρχικά, η παίκτρια του My Style Rocks. «Κλείνοντας, θα σας πω ότι δυστυχώς fast fashion παίρνω τα ρούχα. Αν βρίσκω κάποιο καλό άλλο κομμάτι θα το παίρνω, αν όμως δεν θέλετε να με κρίνετε ή αν δεν σας αρέσει αυτό, εγώ θα αποχωρήσω τώρα. Δηλαδή έρχομαι με την καλύτερη διάθεση αλλά εντάξει τώρα».

Έχοντας ξεσπάσει, δε, σε κλάματα, η Νικόλ πρόσθεσε προς την Κατερίνα Καραβάτου πως «αν είναι τα το κρίνουν έτσι και να μην αρέσει τίποτα, βάζοντας του άκυρο και Χ, τότε να αποχώρησω τώρα. Να τελειώνω και να μην παιδεύομαι άλλο»