My Style Rocks: Η Χριστιάννα έκανε παράπονα στην Emilia – «Πάντα βρίσκεις λόγο να μου βάζεις χαμηλό βαθμό» (VIDEO)

My Style Rocks: Η Χριστιάννα έκανε παράπονα στην Emilia - «Πάντα βρίσκεις λόγο να μου βάζεις χαμηλό βαθμό» (VIDEO)

Η Χριστιάννα έκανε παράπονα στην Emilia στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks

Είναι ξεκάθαρο πλέον, πως η Emilia δυσκολεύεται να βάλει υψηλή βαθμολογία στις συμπαίκτριές της στο My Style Rocks.

Η Χριστιάννα ήταν σήμερα η πρώτη, η οποία κλήθηκε να παρουσιάσει το στυλ της, έχοντας ως κόνσεπτ μια συνάντηση για καφέ με τον κολλητό της, για τον οποίο έχει ξεκινήσει να έχει κάποια συναισθήματα. Η Emilia βαθμολόγησε με 2 τη συμπαίκτριά της, αναφέροντας πως οι επιλογές της έμοιαζαν πολύ «εύκολες».

«Είσαι πάρα πολύ όμορφη σήμερα, είσαι safe, τα χρώματα σου πάνε πολύ κι έβαλα 2», είπε η Emilia, με τη Χριστιάννα να απαντά: «Έφερα μια ολοκληρωμένη εικόνα, οπότε δεν μπορείς να πεις ότι είναι εύκολο».




 

Θέλοντας να δικαιολογήσει τη βαθμολογία της, η Emilia της έφερε στο μυαλό τις προηγούμενες εμφανίσεις της. «Όταν έχουμε δει ΤΙΣ εικόνες από εσένα την προηγούμενη εβδομάδα, εγώ θεωρώ ότι αυτό είναι εύκολο», της τόνισε, με εκείνη να της υπενθυμίζει πως: «Και την προηγούμενη φορά 2 μου έβαλες». «Για άλλους λόγους όμως», είπε η Emilia.

Προβληματισμένη με τις απαντήσεις της, η Χριστιάννα έκανε την εξής παρατήρηση: «Σου αρέσει αλλά πάντα βρίσκεις έναν λόγο να μου χαμηλώνεις τον βαθμό», με την Emilia να λέει: «Δεν βρίσκω λόγο, αλλά πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία σε αυτά που βλέπουμε. Δεν γίνεται τη μία εβδομάδα να φέρνεις εδώ σημαντικά, ωραία και δουλεμένα λουκ και ξαφνικά, να πέφτουμε σε αυτό».

«Όταν μου ζητάνε νεανικά, θα έρχομαι νεανικά ντυμένη. Όταν δεν μου τα ζητάνε, δεν θα έρχομαι με νεανικά», δήλωσε κλείνοντας η Χριστιάννα.