My Style Rocks: Εξαλλος ο Κουδουνάρης – «Αλήθεια τώρα; Αυτά θα τα κάνετε μεταξύ σας!» (VIDEO)

My Style Rocks: Εξαλλος ο Κουδουνάρης - «Αλήθεια τώρα; Αυτά θα τα κάνετε μεταξύ σας!» (VIDEO)

Γιατί βγήκε από τα ρούχα του ο Στέλιος Κουδουνάρης στο My Style Rocks

Για μια ακόμα φορά το My Style Rocks, το απόγευμα της Τετάρτης, ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, σε αυτό το επεισόδιο δεν μπόρεσε ο Στέλιος Κουδουνάρης να κρύψει την ενόχληση του κατά τη διάρκεια της κριτικής προς την Όλγα Κοτλίδα.

Ειδικότερα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής του My Style Rocks σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προτιμάμε, ειδικά οι νικήτριες της εβδομάδας, να αγοράζουν μερικά ρούχα. Όταν παίρνεις δηλαδή 2.500 ευρώ περιμένουμε ότι θα επενδύσεις στον διαγωνισμό. Ένα κομμάτι αυτό. Το δεύτερο κομμάτι είναι ότι σαφώς και δεν απαγορεύεται να δανειστείτε και να κάνετε ότι ότι θέλει η κάθε μία για να φέρει ρούχα. Όμως, τα καρτελάκια δεν δικαιολογούνται! Έρχεσαι σε έναν διαγωνισμό, μπορεί να πρέπει να το βγάλεις, μπορεί να πας σε μια εκδήλωση με ένα δανεικό ρούχο και να πρέπει να το βγάλεις. Δεν μπορεί ξαφνικά να πετιέται ένα καρτελάκι. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις επιμεληθεί σωστά την εικόνα».




 

«Περιμένω να προχωρήσουμε και στην κριτική για το styling» σχολίασε λιτά η διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας για να ρίξει, καθώς φάνηκε εκ των υστέρων, περισσότερο λάδι στη φωτιά.

«Εννοείς ότι δεν μπορώ να πω αυτά που σκέφτομαι ή ότι αυτό δεν είναι κριτική; Τι εννοείς «περιμένω να προχωρήσουμε στην κριτική»; Αλήθεια τώρα; Αυτά θα τα κάνετε μεταξύ σας! Δεν θα έρχεσαι εδώ πέρα και θα μου πεις εμένα τι θα σου πω! Αυτό έκανες μόλις τώρα!

«Είναι δυνατόν να μιλάω και να μου λες «περιμένω να προχωρήσετε στην κριτική»; Για το styling; Είναι το τελευταίο, πραγματικά. Έτσι ακούστηκε και έτσι ειπώθηκε. Δεν ακούστηκε, ειπώθηκε ακριβώς έτσι» υπογράμμισε ο Στέλιος Κουδουνάρης προς την παίκτρια του My Style Rocks.