My Style Rocks: Η διαγωνιζόμενη που θύμισε… «θεία από το Σικάγο» (VIDEO)

My Style Rocks: Η διαγωνιζόμενη που θύμισε... «θεία από το Σικάγο» (VIDEO)

Δείτε την!

Μπορεί το My Style Rocks να ξεκίνησε χλιαρά τις εμφανίσεις του στους πίνακες τηλεθέασης, παρά τους θεατρινισμούς Σκουλού και το βλοσυρό ύφος Παπαγεωργίου, ωστόσο το Twitter δείχνει να απολαμβάνει τις στιλιστικές στιγμές του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Η εβδομάδα ξεκίνησε με το πρώτο gala του My Style Rocks για αυτή τη σεζόν. Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να «μεγαλουργήσουν» στις εμφανίσεις τους, με θέμα το «bachelorette».

Το άθροισμα όλων των βαθμών μετά και από τη σημερινή τους εμφάνιση έδωσε την τελική κατάταξη και τη νικήτρια του πρώτου κύκλου των εμφανίσεων, αναδεικνύοντας νικήτρια την Όλγα, η οποία και παράλαβε, το έπαθλο των 2.500 ευρώ.

Στον αντίποδα, οι δύο υποψήφιες προς αποχώρηση από το My Style Rocks, η Τζωρτζίνα και η Εύα, στάθηκαν μπροστά από την κριτική επιτροπή και ο Δημήτρης Σκουλός με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Στέλιο Κουδουνάρη αποφάσισαν, σε ποια θα δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Οι κριτές αποφάσισαν ομόφωνα να παραμείνει η Τζωρτζίνα και να αποχωρήσει η Εύα, η οποία δεν είχε ακούσει καλά σχόλια.

Το καπέλο του My Style Rocks

Η Ρέινα εμφανίστηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας με ένα πελώριο ψάθινο καπέλο που κέρδισε τις εντυπώσεις των κριτών και πρόσφερε άφθονο γέλιο στους χρήστες του διαδικτύου. Από τη μια η Γεωργία Βασιλειάδου και από την άλλη ο Σπίντι Γκονζάλες, διαγωνίστηκαν σε στιλ και φινέτσα (το «ποιος το φόρεσε καλύτερα») με την παίκτρια του My style Rocks.




 

Η Γεωργία Βασιλειάδου μπορεί να μην επισκέφτηκε κάποιο Bachelorette, αλλά είχε επιλέξει το καπέλο εκείνο στη θρυλική σκηνή στην παραλία, από την ταινία «Θεία απ’ το Σικάγο».

«Δυο τυχαίες εικόνες», έγραψε κάποιος αναφερόμενος στη θρυλική ηθοποιό που αν θέλετε τη γνώμη μας, ήταν πιο στιλάτη και αεράτη από την διαγωνιζόμενη στο My Style Rocks.

Υπήρξαν κι εκείνοι βέβαια που θυμήθηκαν πως στο My Style Rocks, «δεν υπάρχει παρεθνογένεση»!

Τέλος, πρέπει να πούμε πως η παρομοίωση με το πιο γρήγορο ποντίκι του Μεξικού ήταν αν μη τι άλλο, η πιο εύστοχη από όλες. «Αρίμπα, αρίμπα»!

Σε άλλα νέα, ορισμένοι σκέφτηκαν πως μια τέτοια εμφάνιση δεν είναι παρά καθημερινή υπόθεση για μια κοκέτα από τη Θεσσαλονίκη!