Χαμός με παίκτρια στο My Style Rocks: Φάνηκε η πίσω όψη της! – Η αντίδραση του Σκουλού (VIDEO)

Χαμός με παίκτρια στο My Style Rocks: Φάνηκε η πίσω όψη της! - Η αντίδραση του Σκουλού (VIDEO)

«Είναι πάρα πολύ κοντό και φαίνεται το ποπουδάκι σου»

Με φόρα στην πασαρέλα του My Style Rocks ήρθε εκ νέου, το απόγευμα της Παρασκευής, η Εύα Φούσκα στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ. Η ενδυματολογική επιλογή που έκανε η νεαρή παίκτρια του ριάλιτι μόδας, όμως, προβλημάτισε ιδιαίτερα της κριτική επιτροπή.

Ο Δημήτρης Σκουλός δεν έκρυψε, μάλιστα, την διαφωνία του με το μήκος του φορέματος της παίκτριας του My Style Rocks. «Δεν θεωρείς ότι αυτό που φοράς είναι πάρα πολύ κοντό;» αναρωτήθηκε, αρχικά, ο κριτής του ριάλιτι μόδας για να αποκριθεί άμεσα η Εύα πως «θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ κοντό αλλά το ήθελα κοντό».




 

Δ.Σ.: Ξέρεις ότι όταν περπάταγες, οριακά, φαίνεται το ποπουδάκι σου;

Ε.Φ.: Είμαι σίγουρι ότι, όταν περπάταγα, δεν φαινόταν το ποπουδάκι μου γιατί φοράω κάτι άλλο από μέσα.

«Και αυτό κοντό όμως είναι, το από μέσα, να ξέρεις» υπογράμμισε, με χαμόγελο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προς τη νεαρή διαγωνιζόμενη του My Style Rocks. «Το ξέρω, εγώ το έβαλα» απάντησε με μιας η Εύα Φούσκα στην κριτή του σόου του ΣΚΑΪ.

Δ.Σ.: Θα πας έτσι μαζί με το παιδάκι του και την πρώην του για φαγητό και θα φαίνεται λίγο το ποπουδάκι; Είναι λάθος! Είναι πάρα πολύ κοντό! Φαίνεται λίγο το ποπουδάκι σου. Δεν μπορείς να βγεις έτσι έξω, παιδί μου.

Ε.Φ.: Τώρα φαίνεται ή θα φανεί; Γιατί πριν μου είπατε ότι μπορεί να φανεί.

Δ.Σ.: Σχεδόν φαίνεται. Τι να σου πω; Να στο περιγράψω; Θες να στο ζωγραφίσω; Δεν μου αρέσει καθόλου όλο αυτό. Το κόνσεπτ θα μου άρεσε αν ήσουν ελκυστικά σικάτη. Τώρα πας σε άλλα μονοπάτια που δεν θέλω καν να τα σκέφτομαι. Δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν μου αρέσει που βγήκες γυμνή έξω