Αλεξία Τράικο: Ποια είναι η «καυτή» νικήτρια του GNTM 5 – Δείτε ΦΩΤΟ

Αλεξία Τράικο: Ποια είναι η «καυτή» νικήτρια του GNTM 5 - Δείτε ΦΩΤΟ

Δείτε την Αλεξία Τράικο

Μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού του GNTM 5 αναδείχθηκε  η Αλεξία Τράικο!

Χθες το βράδυ οι Μαρίτα Καθητζιώτη, Βικτώρια Μυροφορίδου και Αλεξία Τράικο βρέθηκαν για τελευταία φορά στο πλατό της εκπομπής -ως οι τρεις φιναλίστ- με σκοπό να διεκδικήσουν τον τίτλο του φετινού GNTM.

Η Αλεξία κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 94 βαθμούς έναντι της Μαρίτας που βρέθηκε στη 2η θέση με 86 βαθμούς και της Βικτώριας που ήρθε 3η με 82 βαθμούς. Η βαθμολογία προέκυψε ως το άθροισμα των βαθμών που συγκέντρωσαν οι κοπέλες από τρεις συνολικά δοκιμασίες, στις οποίες συμμετείχαν, ενώ στην τελική διαμόρφωση της συνέβαλε η ψήφος του τηλεοπτικού κοινού που ανέδειξε τη νικήτρια του πέμπτου κύκλου.

Μια μελαχροινή, μια ξανθιά και μια κοκκινομάλλα, έχοντας δώσει τον καλύτερο τους εαυτό για περισσότερους από τρεις μήνες, συνάντησαν για τελευταία φορά τους κριτές Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα για να μάθουν το τελικό αποτέλεσμα.

Η κοκκινομάλλα όμως της παρέας είναι αυτή που κατέκτησε τον σπουδαίο τίτλο, το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από τα ΙΕΚ Άλφα, ένα ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen, ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream και ένα αυτοκίνητο Citroen Ami!

GNTM 5: Ποια είναι η μεγάλη νικήτρια, Αλεξία Τράικο

Η Αλεξία είναι από την Αλβανία αλλά έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη, όπου μένει μόνιμα.

Στα 19 της χρόνια έχει ήδη 3 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στο modelling, έχοντας καταφέρει να κλείσει μία μεγάλη γκάμα δουλειών, από φωτογραφίσεις μέχρι catwalks.

Παρά την τρομερή αγάπη που έχει για αυτό που κάνει, έχει πάθος και με τον χορό και είναι κάτι με το οποίο ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία. Μάλιστα παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς Hip-Hop, Salsa, Bachata και High Heels.

Η ίδια δηλώνει ευαίσθητη αλλά και «εθισμένη» στη μόδα.

Για αυτό και το δυνατό της σημείο για το GNTM όπως είχε πει, είναι η ακόρεστη όρεξη της για το μόντελινγκ μιας και πάντα θέλει κι άλλο κι άλλο κι άλλο κι άλλο.

Το MOTTO της είναι: What doesn’t kill you makes you stronger.