Λάκης Γαβαλάς: «Δεν ετοιμάζομαι για το My Style Rocks» – Αιχμές για Μπράτη (VIDEO)

Λάκης Γαβαλάς: «Δεν ετοιμάζομαι για το My Style Rocks» - Αιχμές για Μπράτη (VIDEO)

Τι δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς

Καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star» βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο επιτυχημένος σχεδιαστής μίλησε για την ενδεχόμενη συμμετοχή του στον επόμενο κύκλο του My Style Rocks, αφήνοντας αιχμές για το περιεχόμενο και το στήσιμο του παιχνιδιού από την πλευρά της παραγωγής.

«Μη με αδικείτε. Εγώ αυτό που θα ‘πρεπε να κάνω αυτή τη στιγμή είναι μία εκπομπή που να ‘χει να κάνει με τη μόδα συγκεκριμένα. Δεν με ενδιαφέρουν οι ίντριγκες. Δεν λέω ότι το My Style Rocks κάνει ριάλιτι, προς Θεού. Ίσα-ίσα επειδή δεν έκανε, δεν μας έπαιζαν και τα πρωινά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς και συμπλήρωσε: «Να δώσω τι; Χαχανητό δεν θέλω, θλίψη δεν με ενδιαφέρει, τη γνώση να δώσω».




 

«Είναι δική τους επιλογή αυτή τη στιγμή να είμαι ή να μην είμαι. Επειδή διαχειριζόμαστε πολλά χρήματα στην αγορά και διεθνώς, κάποιος θα πρέπει να το κατευθύνει αυτό το πράγμα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει αρτιότητα σε αυτό. Για να λέμε τα πράγματα όπως είναι: ποιος θα μπορούσε να καλέσει σπόνσορες, γιατί αυτή είναι η κύρια δουλειά; Εγώ έχω προϊόντα που μπορούν να διαφημιστούν από παιδάκια 5 χρονών μέχρι γέρους 80» ανέφερε στη συνέχεια ο σχεδιαστής.

«Δεν διαπραγματεύομαι τίποτα, γιατί αυτοί διαπραγματεύονται τη δική μου φάση με τους Τούρκους παραγωγούς, με τους Έλληνες εδώ και καλά κάνουν. Το ότι πετάνε ότι «θα είναι ο τάδε κι εκείνο και το άλλο αλλά ο Γαβαλάς θα είναι» αυτό με ενοχλεί. Εάν συσταθεί η επιτροπή και είναι τα πράγματα όπως πρέπει να είναι, φυσικά και θα έλεγα ναι. Το φορμάτ πρέπει να έχει μια εξέλιξη» ξεκαθάρισε ο Λάκης Γαβαλάς.

Όσον αφορά την παρουσίαση του show από την Κατερίνα Καραβάτου, ο Λάκης Γαβαλάς τη βρίσκει θετική, καθώς την χαρακτηρίζει «κορίτσι της διπλανής πόρτας» χωρίς κάποια ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα. Για το όνομα της Βίκυς Κουλιανού, που ακούστηκε έντονα, ο σχεδιαστής σημειώνει: «Η Βίκυ Κουλιανού έχει αδικηθεί πάρα πολύ. Η Βίκυ θα ήταν καλή από τα πρώτα GNTM, γιατί η Βίκυ είναι το απόλυτο, καμία σχέση με τις υπόλοιπες. Από ‘κει και πέρα «σάχλεψαν» λίγο μαζί της, που την έβαλαν να κάνει coach μια φορά με μία υστερία και μετά στο Just…»

Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς αφήνει τις αιχμές του σε προσωπικό επίπεδο για τον Άγγελο Μπράτη, ενώ τονίζει πως ο Στέλιος Κουδουνάρης θα πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του show.