Ο Ευμορφίδης απαντά στον Πορτοσάλτε: «Τι κακό έχουν τα σανδάλια; Εχεις δει Αρχαίο Ελληνα με κανονικό παπούτσι;» (VIDEO)

Ο Ευμορφίδης απαντά στον Πορτοσάλτε: «Τι κακό έχουν τα σανδάλια; Εχεις δει Αρχαίο Ελληνα με κανονικό παπούτσι;» (VIDEO)

Τι είπε ο Πολ Ευμορφίδης

Ο ιδιοκτήτης της Coco mat, Πολ Ευμορφίδης, προκάλεσε με την εμφάνισή του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Τα δίχρωμα σανδάλια που επέλεξε να φορέσει για το επίσημο γεύμα που παρέθεσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας, όχι μόνο έγινε viral αλλά συζητήθηκε και ποικιλοτρόπως, ακόμη και από τον Αρη Πορτοσάλτε.

Λίγες μέρες μετά την «ιδιαίτερη» εμφάνισή του παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» έχοντας κοσμήσει το κεφάλι του με ένα λευκό μαντήλι και μίλησε για την παρουσία του, που δίχασε.




 

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τα σανδάλια επεσήμανε: «Τι κακό έχουν τα σανδάλια; Έχεις δει κανέναν αρχαίο Έλληνα με παπούτσια;»

Συνεχίζοντας τη συνέντευξη και ζητώντας να του μιλούν στον ενικό, σχολίασε τα αθλητικά παπούτσια του ρεπόρτερ, που όπως τόνισε δεν είναι φιλικά προς το περιβάλλον: «Με αυτά τα παπούτσια έχεις πάει σε καμία χωματερή; Να πας για να μου πεις αν θα τα ξαναγοράσεις. Θέλαμε να φυτέψουμε δέντρα στη χωματερή της Σπάρτης. Ανοίξαμε τρύπες για να βγαίνει το μεθάνιο και από εκείνη την ημέρα σκέφτομαι, αν φορέσω παπούτσια σαν τα δικά σου, έτσι και τα βγάλεις θα φύγουμε όλοι από εδώ. Δεν είναι σαν τα δικά μου από τη Λάρισα με βαμβάκι. Είσαι αγενής, αν μου μιλάς στον πληθυντικό. Να μην φοράς παπούτσια που μολύνουν το περιβάλλον» είπε ο Πολ Ευμορφίδης κλείνοντας τις δηλώσεις του.