Η Ραμόνα «κατακεραυνώνει» το GNTM: «Εχει κορίτσια που είναι κρεμάστρες για το Instagram»

Η Ραμόνα «κατακεραυνώνει» το GNTM: «Εχει κορίτσια που είναι κρεμάστρες για το Instagram»

Τι είπε η Ραμόνα Βλαντή

Η Ραμόνα Βλαντή, πρώην παίκτρια του My Style Rocks, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και, για ακόμα μία φορά, έριξε τα «βέλη» της προς το ριάλιτι μόδας.

«Τα κορίτσια του GNTM δεν μπορούν να είναι μοντέλα. Είναι κορίτσια της διπλανής πόρτας», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε ότι η ίδια έχει ξεχωρίσει μόνο δύο κοπέλες μέσα από το σπίτι του GNTM. «Κατ’ εμέ, υπάρχουν μόνο δύο μοντέλα εκεί μέσα. Το ένα μάλιστα, έφυγε χθες, στο επεισόδιο της Δευτέρας», είπε αναφερόμενη στη Τζούλια, τη 18χρονη με τη λεύκη.

«Οι υπόλοιπες είναι κρεμάστρες για το Instagram. Θα το δείτε και στη συνέχεια ότι δεν μπορούν να δουλέψουν πουθενά αυτά τα κορίτσια», τόνισε.

Φυσικά, δεν ξέχασε τη Σοφία Χατζηπαντελή, στην οποία έχει αναφερθεί πολλές φορές.

«Δεν είναι μοντέλο, είναι character και το έχω πει πολλές φορές. Επειδή έχει πολλές πλαστικές επάνω της, εγώ δεν μπορώ να κάτσω να ακούσω τι λέει. Τα μοντέλα θα πρέπει να είναι όπως έχουν γεννηθεί από μόνα τους, γιατί είναι πρότυπα για τα κορίτσια εκεί έξω», δήλωσε.

Τέλος, σε ερώτηση για τον επόμενο κύκλο του My Style Rocks και ποια θα ήθελε να το παρουσιάσει, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, απάντησε:

«Για το My Style Rocks προτιμώ ξεκάθαρα την Ηλιάνα. Είναι κορίτσι του χώρου που ταιριάζει πολύ καλά σε αυτό το κόνσεπτ. Η Κωνσταντίνα τι έχει κάνει κι έχει πάει καλά; Λες να αποφασίζει αυτή;».