«Καρφί» Μαζαρί σε Καγιά: «Θα της στείλω μήνυμα, εννοείται θα στείλω και περιστέρια»

«Καρφί» Μαζαρί σε Καγιά: «Θα της στείλω μήνυμα, εννοείται θα στείλω και περιστέρια»

Τι είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Μήνυμα, περιστέρι και… σήματα καπνού ετοιμάζεται να στείλει η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην πάλαι ποτέ συνεργάτη της στο GNTM, Βίκυ Καγιά, αφότου η τελευταία υποστήριξε πως οι αποχωρήσαντες από το ριάλιτι μοντέλων δεν επικοινώνησαν καθόλου μαζί της.

«Δεν έχουμε σχέση, δεν τους λείπω, δεν μου λείπουνε» είχε δηλώσει η Βίκυ Καγιά κάτι που η δημοσιογράφος της εκπομπής Super Katerina δεν άφησε να περάσει ασχολίαστο. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ωστόσο εμφανίστηκε πιο ανοιχτή στην επικοινωνία. «Θα στείλω μήνυμα, εννοείται θα στείλω και περιστέρια θα στείλω και ευχές» είπε με νόημα. Πάντως η Ζενεβιέβ θέλησε να στείλει ευχές σε όλους όσους εργάζονται φέτος στην ελληνική τηλεόραση.




 

«Αυτό που έχω να πω εγώ από τα βάθη της καρδιάς μου είναι πως όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές πρέπει να πάνε καλά» είπε χαρακτηριστικά. Άλλωστε, το GNTM δεν θα βγει από τις τηλεοπτικές της επιλογές. «Εμένα το GNTM δεν έχει σταματήσει ποτέ να μου αρέσει σαν εκπομπή. Δεν έχω ανησυχίες για το GNTM, θα το βλέπω» είπε.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί όμως μίλησε και για την εμπειρία της, από τη συμμετοχή στο ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star, Asia Express. «Όλο το ταξίδι είχε δύσκολες καταστάσεις γιατί ήταν στην Ασία» είπε και έσπευσε να διαψεύσει πως είχε προστριβές με τον συμπαρουσιαστή της Πέτρο Πολυχρονίδη.