Zέτα Μακρυπούλια- Αυτή είναι η τεράστια περιουσία της- Δεν θα την χαρεί ο Χατζηγιάννης

Zέτα Μακρυπούλια- Αυτή είναι η τεράστια περιουσία της- Δεν θα την χαρεί ο Χατζηγιάννης

Μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες παρουσιάστριες

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης και εδώ και χρόνια είναι στον ΑΝΤ1.

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκεται στην κορυφή εδώ και σχεδόν μια 20ετία, είτε ως ηθοποιός είτε ως παρουσιάστρια, με αποτέλεσμα φυσικά να εξαργυρώσει αυτή της την επιτυχία μέσα στα χρόνια.

Η ίδια, άλλωστε, βρίσκεται στον χώρο του θεάματος από τα 14 της χρόνια, δουλεύοντας σκληρά για να αποκτήσει, όσα έχει τώρα, εξασφαλίζοντας όλη της τη ζωή, με τον πρώην σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηγιάννη, να την αποθεώνει.

Η περιουσία της που την εξασφαλίζει… για μια ζωή

Το μέγεθος της περιουσίας της μόνο ευκαταφρόνητο δεν είναι. Πριν από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, λοιπόν, η δημοφιλής ηθοποιός, Ζέτα Μακρυπούλια, αγόρασε ένα κτίσμα στον Κεραμεικό, το οποίο αποτελούνταν από ένα μαγαζί και μία κατοικία. Μπορεί η ίδια να διαγράφει μια σημαντική πορεία στην τηλεόραση, το σινεμά και το θέατρο, δεν καβαλά ποτέ, όμως, το καλάμι και δεν ξεχνά τις «ρίζες» της.

Για αρκετά χρόνια το σπίτι αυτό ήταν ακατοίκητο, ενώ το μαγαζί νοικιαζόταν. Η Μακρυπούλια, λοιπόν, αποφάσισε μαζί με την οικογένειά της να το ανακαινίσουν και να το κάνουν όπως επιθυμούσαν πάντα.

Στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Κεραμεικό, μίλησε με τον πατέρα της Ζέτας, Κώστα και τον βενιαμίν της οικογένειας, Άκη και εξασφάλισε φωτογραφίες από το νεοκλασικό οίκημα και το μεζεδοπωλείο τους, τη «Μυκηνών γωνία».

Πατέρας και γιος, φιλόξενοι, προσιτοί και έξω καρδιά άνθρωποι, μας άνοιξαν τις πόρτες του μεζεδοπωλείου τους και μας μίλησαν για την Ζέτα και την απόφαση που πήραν όλοι μαζί να δημιουργήσουν το δικό τους μαγαζάκι.