Σοκάρει η Μαντώ: «Έφτασα 53 κιλά – Έβλεπες ένα αδύνατο κορμί με ένα μεγάλο πρόσωπο»

Μαντώ: Ετοιμάζεται για τρίτο γάμο;

«Αδυνάτισα για να δω πώς είναι να είμαι αδύνατη και ήταν χάλια»

H Μαντώ ήταν η χθεσινοβραδινή καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Ανοιχτά» στο Open. H τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για το πώς ήταν να μεγαλώνει δίπλα σε δύο γονείς μουσικούς αλλά και για τη λατρεία που είχε από πολύ μικρή για τη μουσική.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα δεκάδες casting από τα οποία πέρασε παρόλες τις αντιρρήσεις των δικών της ανθρώπων.

Μιλώντας για την πορεία της στη μουσική θυμήθηκε τη ζωή και τις σπουδές της στην Αμερική, αμέσως μετά το Λύκειο. Σε άλλο σημείο μίλησε για τη δελεαστική πρόταση που δέχτηκε από δισκογραφική εταιρεία στα ‘90s, που ουσιαστικά της έκοψε τα όνειρα για καριέρα στο εξωτερικό.

Πίεση για τα κιλά
Η Μαντώ εξομολογήθηκε επίσης πως οι τραγουδίστριες δεχόντουσαν πίεση για είναι λεπτές πάνω στη σκηνή. Αποτέλεσμα ήταν η ίδια να υποβάλλεται σε εξαντλητικές δίαιτες για να χάσει πάρα πολλά κιλά.

«Στα μαγαζιά ήθελαν οι τραγουδίστριες να είναι “κόκκαλο”. Υπήρχε μία κατεύθυνση ότι δεν πρέπει στη ζυγαριά να υπάρχει το 6 μπροστά. Υπήρχε μία καταπίεση γενικά, δηλαδή γυναίκες, οι οποίες δεν έχουν γεννηθεί ‘’κόκκαλο’’ και είναι από φυσικού τους έτσι, θα έπρεπε να ακολουθήσουν μία συγκεκριμένη διατροφή, ώστε να φτάσουν στο σωστό βάρος», είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Όταν είχα αδυνατίσει πάρα πολύ και ήμουν 53 κιλά, δεν μου πήγαινε. Αδυνάτισα για να δω πως είναι να είμαι αδύνατη και ήταν χάλια. Εκτός από το ότι αισθανόμουν αδύναμη γιατί δεν μου πήγαινε οργανικά, δεν μου πήγαινε και αισθητικά. Έβλεπες ένα αδύνατο κορμί με ένα μεγάλο πρόσωπο».

Η προσωπική ζωή και οι δυο γάμοι
Η Μαντώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, αλλά και στους δύο γάμους που έχει κάνει: «Έχω δύο διαζύγια. Ο πρώτος μου σύζυγός ήταν πιανίστας και ο δεύτερος γιατρός. Με τον δεύτερο σύζυγό μου ήμασταν μαζί 10 χρόνια κάπου στην πορεία χάθηκε όμως. Αποκτήσαμε μαζί δύο παιδιά. Σήμερα ο γιος μου είναι 19 και 16 ετών η κόρη μου. Η σχέση μας είναι άψογη. Είμαι μαμά κανονική, είμαστε πολύ δεμένοι. Κάποιες φορές έρχονται και στις σκηνές να με δούνε. Η κόρη μου έχει μία κλίση προς το τραγούδι, αλλά δεν μου το δείχνει. Εγώ θέλω να ακολουθήσουν αυτό που τα κάνει ευτυχισμένα».

Η εμφάνιση στη Eurovision
Η τραγουδίστρια θυμήθηκε και την εμφάνισή της στην Eurovision. Για την ακρίβεια η Αννίτα Πάνια τη ρώτησε και για την συμμετοχή της στη Eurovision το 2003. Σχετικά με τον διαγωνισμό η Μαντώ είπε πως είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία, με αρκετό άγχος μεν, αλλά πολύ καλή. Πρόσθεσε επιπλέον πως με μεγάλη χαρά θα πήγαινε ξανά. Η Μαντώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στο J2Us, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων τον Νίκο Κοκλώνη απολαυστικό.