Ποια είναι η ερωμένη του συζύγου της Natalie Portman; (ΦΩΤΟ)

Ποια είναι η ερωμένη του συζύγου της Natalie Portman; (ΦΩΤΟ)

Ποια είναι η Camille Étienne;

Tον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν διάφορες φήμες ότι ο σύζυγος της Natalie Portman, ο Benjamin Millepied της εξομολογήθηκε πως είχε εξωσυζυγική σχέση.

Παρ’ όλα αυτά, άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού τονίζουν πως οι δυο τους δεν έχουν χωρίσει αλλά προσπαθούν να διαχειριστούν τα νέα δεδομένα στη σχέση τους, αφού ήταν κάτι εφήμερο και ο ίδιος όπως λέγεται δεν θέλει να χαλάσει την οικογένειά του γι’ αυτό το «στραβοπάτημα».

Ο γάμος τους και οι φήμες για ερωμένη

Η Natalie Portman γνώρισε τον Benjamin Millepied στα γυρίσματα της ταινίας «Black Swan» στα οποία εκείνος έκανε την χορογραφία. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2010 ενώ παντρεύτηκε το 2012. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 12χρονο Aleph και την 6χρονη Amalia.

Το 2022 είχαν κυκλοφορήσει ξανά φήμες ότι χώρισαν, παρ’ όλα αυτά οι δυο τους τα ξαναβρήκαν μέχρι τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς όπου και γιόρτασαν τα 10 χρόνια γάμου τους με την Natalie Portman να δηλώνει για τον γάμο της πως «γίνεται όλο και καλύτερος».

Βέβαια, λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον περασμένο Μάρτιο, το γαλλικό περιοδικό Voici αποκάλυψε πως η ηθοποιός ανακάλυψε – πιθανότατα – για δεύτερη φορά την εξωσυζυγική σχέση του συζύγου της με μια πολύ νεότερή του γυναίκα. Πιο συγκεκριμένα το περιοδικό είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες με το παράνομο ζευγάρι να μπαίνει στο γραφείο του γνωστού χορογράφου στο Παρίσι, ξεχωριστά μεν αλλά κινώντας πολλές υποψίες.

Ποια είναι η Camille Étienne;

Η φημολογούμενη ερωμένη του συζύγου της Natalie Portman, ονομάζεται Camille Étienne και είναι κατά 20 χρόνια μικρότερη του γνωστού χορογράφου, αφού αυτός είναι 45 κι αυτή 25 χρονών. Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media ενώ είναι ακτιβίστρια και ασχολείται με την κλιματική αλλαγή και την κοινωνική δικαιοσύνη. Δεν μας κάνει, επομένως εντύπωση το γεγονός ότι είναι και πολύ καλή φίλη με την πολύ γνωστή υπέρμαχο του περιβάλλοντος Greta Thunberg.

Ποια είναι η ερωμένη του συζύγου της Natalie Portman; (ΦΩΤΟ)

H Camille εμφανίζεται σε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα ενώ έχει γράψει βιβλίο σχετικά με την οικολογία αλλά έχει γυρίσει και πολλές ταινίες μικρού μήκους σχετικά με το περιβάλλον. Μάλιστα, έχουν γραφτεί άρθρα για την ίδια και τα σπουδαία κατορθώματά της ενώ το 2020 ήταν ανάμεσα στις 50 Γαλλίδες γυναίκες που ξεχώρισαν για την γαλλική έκδοση του Vanity Fair.