Άκης Πετρετζίκης: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα μετά το λουκέτο στα μαγαζιά του

Άκης Πετρετζίκης: Θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

Ο Άκης Πετρετζίκης κάνει το επόμενο βήμα μετά το κλείσιμο των μαγαζιών του

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα νέα επαγγελματικά σχέδια του Άκη Πετρετζίκη, μετά το «λουκέτο» στα καταστήματά του σε Αγία Παρασκευή, Σύνταγμα και Γλυφάδα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα καταστήματα Kitchen Lab, ιδιοκτησίας του δημοφιλούς σεφ, έκλεισαν, με τα τελευταία στην Αγία Παρασκευή να βάζουν λουκέτο, μετά από αυτά σε Γλυφάδα και Σύνταγμα.

Το Γενικό Εμπορικό Μητρώο έχει αναρτήσει την απόφαση των εταίρων να τεθεί η εταιρεία σε λύση και να οδηγηθεί σε εκκαθάριση και καταβλήθηκαν μισθοί και αποζημιώσεις και η εταιρεία μετέφερε την έδρα της στη Γλυφάδα.

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό του βήμα

Ωστόσο, ο Άκης Πετρετζίκης δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και ετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα. Ο γνωστός σεφ αποφάσισε να ιδρύσει μια καινούργια εταιρία, την Akis Petretzikis Hub, η οποία θα έχει ως κύριο σκοπό την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών, τις υπηρεσίες catering και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα, ετοιμάζει ένα μεγάλο κτήμα στα Σπάτα.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, πρόκειται για οικόπεδο 7-8 στρεμμάτων, μέσα στο οποίο θα χτιστούν τρία κτίρια για να μη βρέχεται ο κόσμος όταν γίνονται οι δεξιώσεις γάμου και δύο πλατό.

Όλα τα γραφεία του Άκη, που βρίσκονται στην Αγία Παρασκευή, θα μεταφερθούν στα Σπάτα, όπου εκεί θα γίνονται και τα γυρίσματα και εκεί θα βρίσκεται και η καινούρια εταιρεία, Άκης Πετρετζίκης hub.