Κορινθίου: «Είχα φλεβική ανεπάρκεια και έχω και στο άλλο πόδι»

Η Μαρία Κορινθίου ποζάρει topless στο Ιnstagram (ΦΩΤΟ)

Έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Μαρία Κορινθίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε.

«Είχα φλεβική ανεπάρκεια και έχω και στο άλλο πόδι. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων έχει φλεβική ανεπάρκεια. Απλά τον τελευταίο καιρό, ειδικά στο πόδι όπου χειρουργήθηκα, η φλέβα μου πεταγόταν. Την έβλεπα να πετάγεται πολύ έντονα, μιλούσε το σώμα μου. Υπήρχε ένας μικρός πόνος στο σημείο αυτό, εμένα που είμαι ανίδεη ιατρικά, αυτό που με έκανε να πάω στον γιατρό μου και να δούμε τι γίνεται και πώς είναι ότι πεταγόταν ξαφνικά η φλέβα και συνήθως όταν κουραζόμουν παραπάνω, από ορθοστασία. Είναι και κληρονομικό, το είχε και η μαμά μου και η γιαγιά μου» είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Πολύ βαρύ το πόδι μου, όταν έκανε ζεστό μπάνιο αισθανόμουν κάτι να με τραβάει μέσα στο πόδι. Πήγα στον γιατρό μου και μου διέγνωσε φλεβική ανεπάρκεια και μου είπε ότι έπρεπε να χειρουργηθώ. Έκανα την επέμβαση και όλα καλά. Θα κάναμε επέμβαση με λέιζερ απλά ο γιατρός μου είδε ότι σε ένα σημείο ήταν πιο διογκωμένη, ανευρυσματιή και γι΄αυτό τον λόγο έκρινε ότι πρέπει να αφαιρεθεί η φλέβα», πρόσθεσε η ηθοποιός στη συνέχεια.

«Ακούει ο κόσμος ανευρυσματιή φλέβα και πηγαίνει εκεί το μυαλό που βέβαια γι΄ αυτόν τον λόγο έκρινε ο γιατρός ότι έπρεπε να αφαιρεθεί στο συγκεκριμένο σημείο γιατί στο μέλλον δεν ξέρεις τι θα γίνει. Η αποθεραπεία ήταν μία κάλτσα ή καλσόν, ήταν ανυπόφορη. Δεν ήμουν καλό κορίτσι τον ταλαιπώρησα τον γιατρό μου, στην 5η μέρα μετά το χειρουργείο γύρισα στη δουλειά, στην εκπομπή. Κανονικά πρέπει να το φοράω έναν χρόνο αλλά δεν μπορώ ζεσταίνομαι, μεγαλώνουμε» συμπλήρωσε η Μαρία Κορινθίου.