Γιώργος Λέντζας: «Πέρασα κατάθλιψη αμέσως μετά το World Party» (VIDEO)

Γιώργος Λέντζας: «Πέρασα κατάθλιψη αμέσως μετά το World Party» (VIDEO)

«Πέρασα από κατάθλιψη και βιώνω ακόμα τα απόνερά της... η καθημερινότητα είναι μια μάχη»

Το απολαυστικό talk show του MEGA επέστρεψε την Πέμπτη 25 Μαΐου στις 00:10, με καλεσμένο τον Γιώργο Λέντζα. Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης καλωσόρισε τον νεαρό παρουσιαστή στην πιο ανατρεπτική βραδινή τηλεοπτική εκπομπή και μαζί επιδόθηκαν σε μια νοσταλγική αναδρομή στην πρώτη του επαφή με τη μικρή οθόνη, μέσα από το World Party και το Football Stories.

Με βαθιά εξομολογητική διάθεση, ο Γιώργος Λέντζας αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο και το φλερτ με την κατάθλιψη, όταν αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, μετά το τέλος της ταξιδιωτικής εκπομπής. Ποια είναι η σχέση του σήμερα με τους πρώην συνεργάτες του από τη συμπρωτεύουσα;

«Πέρασα ένα πολύ μεγάλο φεγγάρι όπου προσπαθούσα πάρα πολύ να καταλάβω πως λειτουργεί η ζωή και αυτό είναι μια διαδικασία πάρα πολύ δύσκολη, πάρα πολύ επίπονη και πάρα πολύ χρονοβόρα. Πληγώνεις ανθρώπους που είναι γύρω σου, πληγώνεις τον εαυτό σου, σου έρχονται ενοχικές καταστάσεις στο κεφάλι και δεν μπορείς να είναι ποτέ καλά με τους ανθρώπους γύρω σου μέχρι να καταφέρεις να είσαι καλά μόνος σου. Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται την μοναχικότητα και εγώ κάπως ένιωσα ότι αυτό το πράγμα έπρεπε και πρέπει να το αντιμετωπίσω. Μπήκα ένα βράδυ στο σπίτι μου, έκλεισα την πόρτα και λέω “τώρα θα αντιμετωπίσω ότι υπάρχει μέσα στο κεφάλι μου και το κρύβω κάτω από το χαλί τόσο καιρό”. Ήταν μια δύσκολη διαδικασία και είναι γιατί συνεχίζεται», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λέντζας.



«Πέρασα κατάθλιψη, ναι και νομίζω ότι βιώνω τα απόνερα της ακόμα ως λειτουργία κατά βάση πάρα πολλές μέρες που δεν βρίσκεις δύναμη να σηκωθείς από το κρεβάτι, που νιώθεις ότι “και τώρα τι κάνω, πως λειτουργώ, πως το χειρίζομαι;”. Η συνειδητοποιήση και η βοήθεια όμως είναι τα μοναδικά δυο πράγματα που λειτούργησαν και ο μόνος λόγος που θέλω να τοποθετήσω αυτό το πράγμα στη δημόσια κουβέντα έχει να κάνει με το ότι πάρα πολύ άνθρωποι δίνουν μια μάχη και αυτή η μάχη είναι η καθημερινότητα. Όσο αυτό το αντιμετωπίζεις ανοιχτά, με όποια φοβικότητα σου βγαίνει, θα έρθει η μέρα που θα λειτουργήσει. Το πρόβλημα είναι να μην το κοιτάξεις ποτέ», πρόσθεσε στη συνέχεια ο παρουσιαστής για τις δυσκολίες που πέρασε μετά το World Party.

«Ήταν η περίοδος αμέσως μετά το World Party και το μεγάλο strike back αυτού του πράγματος το οποίο νομίζω ότι μου ήρθε πέρυσι στις αρχές του χρόνου. Ήμουν πολύ μικρός για να καταλάβω τη δεύτερη αφήγηση των πραγμάτων συνολικά» συμπλήρωσε, στο τέλος ο Γιώργος Λέντζας στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.