Τζουντ Λο: Γιατί δημιούργησε άρωμα από… αίμα, ιδρώτα και κόπρανα – H απίστευτη απάντηση του (VIDEO)

Τζουντ Λο: Γιατί δημιούργησε άρωμα από… αίμα, ιδρώτα και κόπρανα – H απίστευτη απάντηση του (VIDEO)

Τι αποκάλυψε

Υπάρχουν ηθοποιοί που μπαίνουν βαθιά στο πετσί του ρόλου που θέλουν να ενσαρκώσουν.

Έχουμε δει πολλά παραδείγματα. Ηθοποιοί που χάνουν ή παίρνουν πολλά κιλά, ηθοποιοί που περνούν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με άτομα που έχουν τα χαρακτηριστικά των ατόμων που θέλουν να υποδυθούν, αλλά και ηθοποιοί που… φέρονταν στα γυρίσματα, όπως θα χαρακτήρας που παίζουν.

Ωστόσο ο Τζουντ Λο το πήγε… ένα βήμα παρακάτω, προκειμένου να βρεθεί όσο πιο κοντά στον Ερρίκο τον 8ο στην ταινία Firebrand. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος για δύο Όσκαρ ηθοποιός φορούσε καθ’όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινία ένα ειδικά παρασκευασμένο άρωμα αναμεμειγμένο από «αίμα, περιττώματα και ιδρώτα».

Γιατί το έκανε αυτό;

Όσον αφορά στους λόγους που το έκανε αυτό, ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου στις Κάννες τη Δευτέρα εξήγησε πως «διάβασα πολλές ενδιαφέρουσες μαρτυρίες ότι μπορούσες να μυρίσεις τον Ερρίκο τρία δωμάτια μακριά».

«Το πόδι του σάπιζε άσχημα. Το έπλενε με ροδέλαιο. Πίστευα ότι θα είχε μεγάλο αντίκτυπο στον ρόλο αν μύριζα απαίσια» συμπλήρωσε.

«Πάρτι ψεκασμού»

Ένας ειδικός αρωματοποιός επιστρατεύτηκε για να φτιάξει μια προσαρμοσμένη παρασκευή, συνέχισε ο Λο.

«Φτιάχνει υπέροχες μυρωδιές και επίσης απαίσια αρώματα. Κατά κάποιον τρόπο βρήκε αυτή την εξαιρετική ποικιλία αίματος, κοπράνων και ιδρώτα».

«Στην αρχή το χρησιμοποίησα πολύ διακριτικά. Αλλά μετά έγινε πάρτι

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Karim Aïnouz, αποκάλυψε την επιτυχία της καθηλωτικής προσέγγισης του Λο. «Όταν μπήκε στο πλατό», είπε, «ήταν απλώς φρικτό».

Ο Λο έχει κερδίσει εγκωμιαστικά σχόλια για την ερμηνεία του στην ταινία, η οποία επικεντρώνεται στον γάμο του βασιλιά, με την Κάθριν Παρ (την οποία υποδύεται η Αλίσια Βικάντερ).

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για τη σημερινή μοναρχία, εκτός από τις θεατρικές πτυχές της. «Δεν την ακολουθώ πραγματικά», είπε. «Δεν είμαι για τα κουτσομπολιά. Δεν τα απολαμβάνω πραγματικά. Δεν βρίσκω κανένα ενδιαφέρον γι’ αυτό και δεν μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ μικρές ιστορίες».