Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Τα ναρκωτικά είναι το μόνο πράγμα που δεν έχω δοκιμάσει» (VIDEO)

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ξέσπασε επί σκηνής: «Εγώ ντρέπομαι»

Έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης παραχώρησε μία συνέντευξη, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τις καταχρήσεις που έχει κάνει στη ζωή του.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» το βράδυ της Δευτέρας 22 Μαΐου, όπου και αποκάλυψε ότι κατά το παρελθόν είχε φτάσει στο όριο, όταν κατανάλωνε υπερβολικές δόσεις αλκοόλ και κάπνιζε πολύ.

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Το μόνο παράπονο που θα είχε σήμερα ο Ιεροκλής θα ήταν σε επίπεδο γυμναστικής, διατροφής και καταχρήσεων. Δεν τον πρόσεξα τον εαυτό μου. Ναρκωτικά είναι το μόνο πράγμα που δεν έχω δοκιμάσει. Όλα τα άλλα τα έκανα κατά καιρούς σε υπερθετικό βαθμό».



«Δηλαδή και το κάπνισμα και το αλκοόλ. Το αλκοόλ έχει βέβαια πολλά χρόνια που το έλεγξα. Το φαγητό δεν χρειάζεται να το πω, φαίνεται. Και ξενύχτι. Ήταν όμως κι απολαυστικό. Όταν φτάσεις στα όρια της κατάχρησης και το μαζέψεις κάποια στιγμή, όπως με ορισμένα πάθη σου τύπου τζόγος, λες καλά που το πέρασα. Αν δεν… Δεν έχω παράπονο γιατί αν εξαιρέσω την νικοτίνη και την καφεΐνη, είναι οι μόνες πια εξαρτήσεις» αποκάλυψε τέλος, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.