Ο David Beckham έκανε ένα δωράκι στον βασιλιά Κάρολο (VIDEO)

Ο David Beckham έκανε ένα δωράκι στον βασιλιά Κάρολο (VIDEO)

Δείτε το δώρο του Μπέκαμ στον βασιλιά

βασιλιάς Κάρολος βρέθηκε στην εκδήλωση του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας που έλαβε χώρα στη γκαλερί 180 Studios στο Λονδίνο, προκειμένου να παραδώσει το βραβείο «Queen Elizabeth II Award for British Design» στον σχεδιαστή Foday Dumbuya.

Ο David Beckham έδωσε στον βασιλιά Κάρολο ένα βάζο βιολογικό μέλι το οποίο μάζεψε από τα δικά του μελίσσια τα οποία διατηρεί στην εξοχική του κατοικία στο Cotswolds.

Eίναι γνωστή η οικολογική συνείδηση του βασιλιά Καρόλου ο οποίος εκτιμά οτιδήποτε βιολογικό καθώς είναι ένθερμος υποστηρικτής της προστασίας του περιβάλλοντος και της βιωσιμότητας του πλανήτη και όπως ήταν αναμενόμενο, το συγκεκριμένο δώρο τον ενθουσίασε και το εκτίμησε ιδιαίτερα. Αφορμή φυσικά στάθηκε πως η συγκεκριμένη ημέρα κατά την οποία πραγματοποιήθηκε το event ήταν και η National Bee Day στην Αγγλία.

Από την άλλη ο David Beckham έχει στενή σχέση με τη μόδα, καθώς έχει αποτελέσει το πρόσωπο μεγάλων οίκων μόδας, έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες υψηλής ραπτικής, ενώ η σύζυγός του Victoria Beckham, είναι η ίδια σχεδιάστρια μόδας με το δικό της brand.

Στα βίντεo που ακολουθεί θα δείτε πως οι δυο τους είχαν μια θερμή και χαλαρή συζήτηση καθώς και τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας και της Manchester United να καλλιεργεί τα μελίσσια του:

Πηγή: newsbreak.gr