Κώστας Τσιμίκας σε Victor Vernicos: «Θα σε σαπορτάρω όσο μπορώ, θα δω Eurovision επειδή θα είσαι εσύ» (VIDEO)

Κώστας Τσιμίκας σε Victor Vernicos: «Θα σε σαπορτάρω όσο μπορώ, θα δω Eurovision επειδή θα είσαι εσύ» (VIDEO)

Τι είπε ο αμυντικός της Λίβερπουλ

O Victor Vernicos είναι ο 16χρονος καλλιτέχνης που φέτος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Εurovision 2023 η οποία θα λάβει χώρα στο Λίβερπουλ και λίγες ημέρες πριν τον δεύτερο ημιτελικό στον οποίο θα συμμετέχει, συνάντησε τον Κώστα Τσιμίκα, τον Έλληνα αμυντικό της Λίβερπουλ, που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Premier League ο οποίος του έδωσε μερικές συμβουλές ενώ τον επιβεβαίωσε ότι θα τον δει και θα τον υποστηρίξει.

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ είπε στον νεαρό καλλιτέχνη να αγαπάει αυτό που κάνει, να προσπαθεί να εξελίσσεται, να κυνηγάει αυτό που κάνει, να δίνει τον καλύτερό του εαυτό και να είναι χαρούμενος. Επίσης του είπε να αγωνίζεται καθημερινά γι αυτό που αγαπάει, ενώ τόνισε πως είναι στο χέρι του να προοδεύσει και να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Τέλος, είπε πως θα παρακολουθήσει φέτος τη Eurovision και θα σαπορτάρει κι ο ίδιος όπως μπορεί.

«Για να σε αγαπήσουν οι άνθρωποι του Λίβερπουλ πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και να είσαι χαρούμενος. Ολοι οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι, αγαπάνε ό,τι και να κάνουν. Μια συμβουλή είναι να είσαι ο εαυτός σου και να κάνεις αυτό που κάνεις όσο καλύτερα μπορείς. Να μην τα παρατάς ποτέ και να αγωνίζεσαι καθημερινά γι’ αυτό που αγαπάς. Να ψάχνεις και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Να εξελίσσεσαι γιατί για εμένα αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Εγώ ψαχνόμουν να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής, να κάνω τα πάντα καλύτερα. Οπότε αυτή είναι η συμβουλή μου προς τα εσένα. Εχω δει ότι αυτό που κάνεις το αγαπάς πολύ. Η Eurovision είναι ένα πολύ μεγάλο σκαλοπάτι για εσένα. Τώρα είναι στο χέρι σου να προοδεύσεις, να τραγουδήσεις όσο πιο καλά μπορείς και να πας όσο πιο ψηλά γίνεται», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Τσιμίκας.

Και συμπλήρωσε: «Θα δω φέτος Eurovision επειδή θα είσαι εσύ. Θα σαπορτάρω όσο μπορώ κι εγώ».





Πηγή:newsbreak