Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο, πρέπει να είναι προσεκτικός απέναντι στη γυναίκα του και το παιδί»

Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο, πρέπει να είναι προσεκτικός απέναντι στη γυναίκα του και το παιδί»

«Όταν δεν έχει ληξει μια κατάσταση, δεν κάνεις τόσο προβεβλημένες κινήσεις»

Μπορεί ο Βασίλης Μπισμπίκης να ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή, όμως δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Ο σχεδιαστής και καλός φίλος του πρώην ζευγαριού, Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε στην «On Time» κι επιβεβαίωσε το γεγονός. Τόνισε μάλιστα, πως Βανδή και Μπισμπίκης θα έπρεπε να είναι πιο διακριτικοί στις δημόσιες εκδηλώσεις της αγάπης τους.

«Γνωρίζω ότι ο Βασίλης και η Κωνσταντίνα δεν έχουν πάρει διαζύγιο», είπε αρχικά και ανέφερε για τη σχέση του ηθοποιού με τη Δέσποινα Βανδή: «Αν υπάρχει τέτοιο πάθος, ζήσε το κρυφά, δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεται κανείς. Αυτή είναι η γνώμη μου για τη σχέση της Βανδή με τον Μπισμπίκη».

Αναφορικά με τον γάμο του ηθοποιού με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, δήλωσε: «Η Κωνσταντίνα είναι ένα καλό, ευχάριστο και χαρούμενο παιδί. Με τον Βασίλη παντρεύτηκαν από μεγάλο έρωτα. Είναι μια κούκλα, ζωντανός άνθρωπος, με ενέργεια. Όταν έχεις ένα 10χρονο αγόρι, πιστεύω ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου απέναντι στο παιδί κι απέναντι στη γυναίκα που είχες».

«Θα πρέπει να ήταν πολύ καψούρης για να το κάνει αυτό, πρέπει να μην ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι, για να είσαι τόσο εξωστρεφής στον έρωτα. Πρέπει να είσαι διακριτικός, τα εν οίκω μη εν δήμω. Όταν δεν έχει ληξει μια κατάσταση, δεν κάνεις τόσο προβεβλημένες κινήσεις. Κρεμάς μια ιστορία στα “μανταλάκια”, όταν έχει λήξει πια, έχεις πάρει διαζύγιο κι έχει το παιδί σου απόλυτη συνείδηση της κατάστασης, γιατί υπάρχουν το σχολείο, οι συμμαθητές, το bullying… Είναι περίεργα σήμερα», συμπλήρωσε στη συνέχεια για τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Τέλος, εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει στη σχέση του ηθοποιού σήμερα, με την πρώην σύζυγό του. «Διαζύγιο δεν έχουν πάρει εδώ και ενάμιση χρόνο που δεν είναι μαζί. Πιστεύω να πάρουν κάποια στιγμή διαζύγιο. Οι σχέσεις τους είναι οκ, δεν είναι κακές. Κάθε Σαββατοκύριακο, το παιδί το έχει ο πατέρας του. Η Κωνσταντίνα δεν έχει προχωρήσει τη ζωή της με άλλη σχέση, ασχολείται με το παιδί και το μαγαζί της, τίποτα άλλο. Πηγαίνει κάθε μέρα στο μαγαζί, πηγαίνει το παιδί στα καλύτερα κολλέγια, στα σπορ, είναι εξαιρετική μητέρα», κατέληξε.