Τάκης Ζαχαράτος: «Η πόρτα για την προσωπική μου ζωή είναι ανοιχτή – Εχω ξεχάσει να φλερτάρω»

Τάκης Ζαχαράτος: Μου ζήτησαν να παίξω την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε ερωτική ταινία (VIDEO)

Τι είπε ο Τάκης Ζαχαράτος

Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης. Ο γνωστός performer μίλησε για τη νέα του παράσταση στο Θέατρο Παλλάς και για την προσωπική του ζωή.

«Για μένα αυτή η ικανοποίηση, που έρχεται ο κόσμος και περνάει τόσο καλά, είναι πάνω από τα χρήματα. Δεν νιώθω σταρ. Έτσι έμαθα από τους γονείς μου να είμαι ευγενικός. Είχα την τύχη να συναντήσω και ανθρώπους που ήταν μύθοι, που μου δίδαξαν ήθος και αν δω πόσο απλοί είναι. Τι πάει να πει; Επειδή είσαι γνωστός, πρέπει να έχεις ύφος;», σχολίασε ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Ο κόσμος με κράτησε μέχρι εδώ. Φυσικά είμαι δουλευταράς αλλά έχω την τύχη να ανταποκρίνεται ο κόσμος», πρόσθεσε ο performer.

«Αποφάσισα ότι θέλω να είναι η πίτα της ζωής μου χωρισμένη σε ωραία κομμάτια: δουλειά, προσωπική ζωή, φίλοι, ο εαυτός μου. Να είναι ζωντανά όλα αυτά τα κομμάτια. Το αποτέλεσμα βέβαια με δικαιώνει όλα αυτά τα χρόνια», εκμυστηρεύτηκε ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Η βάση για να χτιστεί κάτι καλό στην προσωπική σου ζωή είναι να κάνεις και καλή παρέα στον εαυτό σου. Εγώ από τον αθλητισμό το έμαθα αυτό. Αγαπώ τη δουλειά μου και θα πρέπει να βρεθεί ένας άνθρωπος που να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό. Νομίζω ότι τώρα είναι η πόρτα ανοιχτή, θέλω αυτό το κομμάτι να το ποτίσω και να ανθίσει», εξομολογήθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Έχω ξεχάσει να φλερτάρω αλλά νομίζω ότι θα το ξαναθυμηθώ. Πολλές φορές με κοιτάζουν και λέω: “τι κοιτάνε;”», πρόσθεσε στο τέλος ο τραγουδιστής.