Κατερίνα Καινούργιου: «Πολλές φορές φαίνομαι σαν απελπισμένη»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εκτός εκπομπής – Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου (VIDEO)

Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Διάθεση για προσωπικές εξομολογήσεις είχε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία άνοιξε την καρδιά της στον Νίκο Μουτσινά και μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και τα επαγγελματικά της και την επιτυχία της εκπομπής της Super Κατερίνα.

«Στην προσωπική μου ζωή δεν είμαι εγωκεντρική, στην επαγγελματική ίσως και να ‘μαι. Το ξέρω ότι είμαι καλή. Έχω συνεργάτες πάρα πολύ άξιους και όπου δω ότι δυσκολεύομαι κάνω ένα βήμα πίσω», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πάντα νιώθω λίγη δίπλα στους άλλους. Πω πω αυτός είναι πολύ ωραίος ή αυτός είναι πιο μορφωμένος. Μειώνω τον εαυτό μου, κάνω τους άλλους μάγκες και γνωστούς και μετά… άντε γεια», παραδέχεται για την προσωπική της ζωή η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά την εικόνα και την πορεία του Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου τονίζει: «Δεν υπάρχει καινοτομία στην τηλεόραση. Θεωρώ ότι έχω μία πολύ καλή ομάδα, τα παιδιά είναι πολύ καλύτεροι από μένα και επειδή με αγαπάνε επέλεξαν να είναι δίπλα μου. Με στηρίζουν και υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα. Συλλογικές είναι οι δουλειές στην τηλεόραση».

Δεν με νοιάζει ο γάμος

«Εννοείται ότι θέλω να προχωρήσω τη ζωή μου. Δεν με νοιάζει ο γάμος. Έχω τόση αγάπη μέσα μου και θέλω να τη δώσω σε έναν σύντροφο και σε πολλά παιδιά. Το ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί, είναι δικό μου θέμα, γιατί έχω κάνει λάθος επιλογές. Πολλές φορές όμως φαίνομαι σαν η απελπισμένη», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κατερίνα Καινούργιου και συμπλήρωσε λίγο αργότερα: «Ξέρεις τι είναι να γυρνάς στο σπίτι και να βλέπεις τον τοίχο και να μην έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου»;

«Ο ψυχίατρος μου έχει πει ότι όλη αυτή η ευαισθησία με έχει πάει μπροστά στα επαγγελματικά μου αλλά με έχει κρατήσει πίσω στην προσωπική μου ζωή», παραδέχεται η παρουσιάστρια.