Δημουλάς σε Σεργουλόπουλο: «Σας βλέπω σαν μια πατρική φιγούρα για μένα πολλά χρόνια»

Δημουλάς σε Σεργουλόπουλο: «Σας βλέπω σαν μια πατρική φιγούρα για μένα πολλά χρόνια»

Τι είπε ο Στέφανος Δημουλάς

Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Στέφανος Δημουλάς. Ο γνωστός χορευτής μίλησε για την απόφασή του να εκφράσει ανοιχτά τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και μάλιστα εκδήλωσε τον θαυμασμό του προς τον παρουσιαστή.

«Σας βλέπω σαν μια πατρική φιγούρα για μένα πολλά χρόνια. Μπορεί να μην έχουμε τόσα πολλά χρόνια διαφορά αλλά τα μηνύματα και οι δράσεις που έχετε κάνει όχι μόνο στο κοινωνικό σύνολο αλλά και στην κατηγορία της ΛΟΑΤΚΙ κατηγορίας στην Ελλάδα είναι πολύ σημαντικά», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Δημουλάς.

«Είμαστε εδώ για να αναδείξουμε τη σωστή δουλειά ενός άλλου ανθρώπου που δεν προβάλλεται με τον τρόπο που θα ήθελε να τα πει. Γνωρίζω άτομο εκ των έσω από τη ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητα που ήρθε και σας είπε ότι ο τρόπος με τον οποίο πληρώνονται οι drag queens στην Ελλάδα δεν είναι σωστός», περιγράφει στη συνέχεια.

«Και κατευθείαν πήρατε τον feedback και όχι μόνο πληρώσατε τον καλλιτέχνη πολύ παραπάνω απ’ ό,τι έπρεπε αλλά ζητήσατε και συγγνώμη και πήρατε δραστικά μέτρα για να αλλάξει αυτό το πράγμα», σημειώνει ο Στέφανος Δημουλάς.

«Μπράβο σας και σας ευχαριστώ, ακόμα κι από μακριά, από την Αγγλία», είπε κλείνοντας ο Στέφανος Δημουλάς.