Η απάντηση του Πάνου Ιωαννίδη σε ερώτηση για το πού μοιάζει ο γιος του

Η απάντηση του Πάνου Ιωαννίδη σε ερώτηση για το πού μοιάζει ο γιος του

Ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο γάμου

Πατέρας είναι εδώ και λίγες ώρες ο Πάνος Ιωαννίδης, καθώς η σύντροφός του έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι.

«Νιώθω εξαιρετικά όπως κάθε πατέρας. Είναι μοναδική στιγμή. Είναι πιο εύκολο να περιγράψει ένα πιάτο παρά το συναίσθημα όταν πιάνεις τον γιο σου. Τον πήρα αμέσως αγκαλιά», είπε στο Alpha ο Πάνος Ιωαννίδης.

Στη συνέχεια, όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Τώρα θα έχουμε γαμοβάφτιση; Πως το σκέφτεστε;», ο κριτής του MasterChef απάντησε: «Όχι, όχι. Τώρα να είναι καλά ο μικρός, να είναι καλά στην υγεία του και βλέπουμε».

«Δεν είναι κάτι κρυφό, γενικότερα με την προσωπική μου ζωή είναι γνωστό πως δεν μου αρέσει να την εμφανίζω δημόσια. Ήμουν έξω από τον τοκετό. Θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος από τον μπαμπά της μαμάς του. Όλα τέλεια», πρόσθεσε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε ξανά για το ενδεχόμενο γάμου απάντησε: «Δεν μίλησε κανείς για γάμο. Δεν είπα τίποτα για γάμο. Αυτά είναι λίγο προσωπικά, δεν θα ήθελα να το αναλύσω».

Όσον αφορά σε ποιον θέλει να μοιάσει το μωρό και στο ενδεχόμενο ενός δεύτερο παιδιού είπε: «Είναι πολύ νωρίς αυτό για δεύτερο παιδί. Έχει ο θεός. Ελπίζω να μοιάσει στη μαμά του γιατί είναι πολύ όμορφη».