Τζένη Μπότση: «Δεν νομίζω να έρθει γάμος, δεν είχα ονειρευτεί ποτέ να φορέσω το άσπρο νυφικό»

Τζένη Μπότση: «Δεν νομίζω να έρθει γάμος, δεν είχα ονειρευτεί ποτέ να φορέσω το άσπρο νυφικό»

Τι ανέφερε για το κίνημα #metoo

Για την καραντίνα που πέρασε στο σπίτι με την κόρη της, αλλά και το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της μίλησε η Τζένη Μπότση.

Την ηθοποιό συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, τα 2 χρόνια που πέρασε μέσα στο σπίτι της, λόγω της πανδημίας, της έκαναν καλό.

«Με το lockdown πέρασα δύο χρόνια με την κόρη μου μέρα – νύχτα. Μου έκανε πολύ καλό, γιατί ήμουν κοντά της συνέχεια, είδα τα πάντα. Όταν πήγα όμως, δουλειά για πρώτη φορά, ένιωσα τεράστια ευγνωμοσύνη», είπε η ηθοποιός.

Όσο για το ενδεχόμενο ενός γάμου, η Τζένη Μπότση δήλωσε: «Βιώνουμε κανονικά τον έγγαμο βίο, χωρίς να έχουμε περάσει από την εκκλησία. Πάντα αυτή την άποψη είχα για τον γάμο, δεν είχα ονειρευτεί ποτέ να φορέσω το άσπρο νυφικό. Η μαμά μου έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, δύο κόρες έχει, καμία δεν έχει παντρευτεί. Ούτε ο σύντροφός μου ήθελε να παντρευτούμε. Εκείνος μου είπε να κάνουμε παιδί, που είναι και πιο σημαντικό».

Τέλος, αναφέρθηκε στο κίνημα του #MeToo. «Αν κάτι με κρατά και με στεναχωρεί είναι πως αν είχα μιλήσει νωρίτερα, ίσως να μην είχε συμβεί ξανά», είπε κλείνοντας.