Σκληρή Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Οι άνδρες σκέφτονται μόνο με το μόριό τους»

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Την έκραξαν που ποζάρει γυμνή μέσα σε μπανιέρα με τον γιο της (ΦΩΤΟ)

Απασφάλισε το μοντέλο

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι το πρόσωπο των ημερών καθώς εθεάθη να ανταλλάζει καυτά φιλιά με τον Χάρι Στάιλς.

Το μοντέλο στο podcast High Low, ωστόσο, φαίνεται να μην βλέπει μέλλον με τον ποπ σταρ και αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να καταψύξει τα ωάριά της για να χαρίσει στον γιο της ένα αδελφάκι.

Κάποια στιγμή ένας θαυμαστής την ρώτησε: «Είναι εύκολο να μεγαλώνεις ένα μωρό χωρίς τον πατέρα;», με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι να απασφαλίζει κατά των ανδρών, που «σκέφτονται μόνο με το μόριο τους».

«Το σκέφτηκα πολύ αυτό – πολλές φίλες μου έχουν καταψύξει τα ωάριά τους μόνο και μόνο για να κερδίσουν λίγο περισσότερο χρόνο, να κάνουν την καριέρα που θέλουν, να γνωρίσουν τον πιθανό σύντροφο που θέλουν, αλλά επίσης ξέρω ότι πολλές γυναίκες έκαναν εξωσωματική γονιμοποίηση επειδή δεν μπορούσαν να μείνουν έγκυες με φυσικό τρόπο. Η μητέρα μου έμεινε έγκυος με φυσικό τρόπο στα 38 μου, οπότε δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό αυτό το κομμάτι. Νομίζω ότι σίγουρα θα ήθελα να κάνω περισσότερα παιδιά – μου αρέσει πολύ να είμαι μαμά. Δεν είμαι σίγουρη ότι θα βρω κάποιον με τον οποίο θα ήθελα να μεγαλώσω ένα παιδί. Μια φίλη μου – μια πολύ διάσημη φίλη με πολλές αδελφές, όταν της είπα ότι παίρνω διαζύγιο, μου είπε: “Μην ανησυχείς, όπως και οι άντρες δεν πτοούνται από το να κάνεις παιδί”».

«Δεν λέω ότι αυτό είναι καλό, απλώς λέω ότι μην ανησυχείτε γι’ αυτό – αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί αποφασιστικό παράγοντα για το αν θα κάνετε παιδί ή όχι μόνοι σας, επειδή απλά δεν σκέφτονται έτσι. Θέλω να είμαι προσεκτική σε αυτά που λέω διότι πιστεύω ότι το να μεγαλώνουν δύο άνθρωποι ένα παιδί μπορεί να είναι πολύ σημαντικό. Το να έχεις έναν πατέρα είναι σημαντικό, αλλά θέλω επίσης να πω ότι γνωρίζω αρκετές γυναίκες που το έχουν κάνει μόνες τους και έχουν κάνει απίστευτη δουλειά και είναι φανταστικές μητέρες και έχουν υπέροχα παιδιά, και προσωπικά μου έχει αρέσει πολύ να γίνομαι γονιός μόνη μου. Οπότε προσωπικά δεν θα φοβόμουν να μείνω έγκυος και να γεννήσω ως ανύπαντρη γυναίκα. Αυτό δεν σημαίνει ότι λέω ότι αυτός είναι ο καλύτερος ή ο μοναδικός τρόπος να το κάνεις, αλλά το βλέπω θετικά για το μέλλον μου – να αποφασίσω να κάνω εξωσωματική γονιμοποίηση στα τέλη της δεκαετίας των 30 για να δώσω στον Sly ένα αδελφάκι. Νομίζω ότι ο γάμος είναι πολύ δύσκολος, η συνεργασία είναι πολύ δύσκολη και όταν φέρνεις παιδιά είναι 1000 φορές πιο δύσκολο, οπότε κατά κάποιο τρόπο (το να είσαι ανύπαντρη μητέρα) μπορεί να είναι πιο εύκολο. Αλλά σημαίνει επίσης ότι δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Δεν υπάρχουν βάρδιες – δεν υπάρχει το “Κάντε ένα διάλειμμα στη μαμά και τον μπαμπά”, οπότε είναι πολλή δουλειά. Αλλά σίγουρα μπορεί να γίνει και νομίζω ότι μπορεί σίγουρα να είναι πολύ όμορφο».