Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έτσι, ξέκοψε ερώτηση για τον Βασάλο (VIDEO)

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έτσι, ξέκοψε ερώτηση για τον Βασάλο (VIDEO)

Αρνήθηκε να απαντήσει για τα προσωπικά της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αρνήθηκε με ευγενικό τρόπο να απαντήσει σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η αθλητικογράφος φιλοξενήθηκε στην κυπριακή εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε» με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού, όπου μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor All Star.

Κάποια στιγμή η συζήτηση πήγε στην προσωπική της ζωή και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απέφυγε να απαντήσει σχετική ερώτηση, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν θα ήθελε να μιλάει γι’ αυτό το κομμάτι.

«Θα μου επιτρέψεις να μην σου απαντήσω με όλο τον σεβασμό, καταλαβαίνω τη δουλειά που κάνεις γιατί την έχω κάνει κι εγώ. Ωστόσο, έχουμε αποφασίσει να μην μιλάμε για τα προσωπικά.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουμε βγάλει τον κόσμο έξω, γιατί όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν ένα ζευγάρι που έβγαζε φωτογραφίες, αλλά έχουμε πει κι εγώ κι ο Κωνσταντίνος ότι πλέον δεν θα το κάνουμε αυτό, όχι γιατί θέλουμε να κρατήσουμε κάτι μυστικό ή κρυφό ή με ερωτηματικό ή μυστήριο, αλλά με τα χρόνια εξελίσσεσαι σαν άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στη δημοσιογράφο Στέλλα Γεωργίου.