Μουτσινάς για Αρναούτογλου: «Δεν μιλούσαμε κάθε μέρα, εκτός εκπομπής δεν κάναμε παρέα»

Μουτσινάς για Αρναούτογλου: «Δεν μιλούσαμε κάθε μέρα, εκτός εκπομπής δεν κάναμε παρέα»

Μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον

Για το επαγγελματικό του μέλλον μίλησε στην εκπομπή Open Weekend ο Νίκος Μουτσινάς.

«Κάνω μενεγακίστικα, τα της Ελένης. Η Ελένη βέβαια έφυγε -για λίγο-, αλλά θέλω να πω ότι όντως δεν ξέρω. Δεν έχω συζητήσει γενικά, αλλά εύχομαι ότι θα συζητήσω. Με από όλες αυτές τις δηλώσεις που με ρωτάτε, δεν με πάρει κανείς τηλέφωνο και θα έρθω να μείνω σπίτι σου. Μας καίτε το φλερτ; Μα είναι η πιο ωραία περίοδος. Θα βγω να πω, πως πέρασα στο πρώτο ραντεβού; Μερικές φορές θέλει τρία για να περάσεις ωραία», είπε ο παρουσιαστής.

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε και τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου ο οποίος υποστήριξε ότι κάνει κακές συνεντεύξεις. «Μιλάω με τον Ανδρέα σχεδόν κάθε μέρα. Παρακολουθεί την εκπομπή και μιλάμε. Μην το μάθει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Δεν με παίρνει τηλέφωνο ο Ανδρέας, ούτε μου λέει πάρε με. Στα μηνύματα πιο ανθρώπινα. Είναι η άποψή του. Όταν ο άλλος μέσα στο χρονικό διάστημα που γνωρίζεσαι, σου έχει πει τα καλά σου, όταν σου έχει πει κάτι που δεν του αρέσει… Είμαι δεκτικός πολύ σε αυτό το κομμάτι γιατί αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένας άνθρωπος που βλέπει τη συνολική εικόνα. Από αυτήν την άποψη, αλλά δεν είπε κάτι κακό. Δεν είναι στόχος μου να στριμωχτεί ο καλεσμένος» , δήλωσε.

Τέλος, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν ξέρω, τον Γρηγόρη τον γνωρίζω και τον αγαπώ. Έχει πολλή πλάκα. Και τώρα δεν θα τον πάρω, γιατί αν το πάρω είπε θα μου το κλείσει και θα μου πει άντε γεια. Αφού ξέρω ότι θα μου το κλείσει. Ήμουν έτοιμος να τον πάρω. Παρατήστε μας. Άντε καλέ αυτά είναι ψέματα, παίζει και λίγο θέατρο. Είναι καλός θεατρίνος. Δεν μιλούσα κάθε μέρα με τον Γρηγόρη, παρά τις ημέρες που δουλεύαμε τότε. Εκτός εκπομπής δεν κάναμε παρέα».